Kunt u bouwen spier als u uit om de andere dag te werken?

February 27

Kunt u bouwen spier als u uit om de andere dag te werken?

Spieropbouw en sterker schrijft niet voor dagelijkse trainingen. Herstel is echter de cruciale periode van tijd waar uw spiervezels eigenlijk herstellen en de wederopbouw, helpen u verbetering van uw spier massa en kracht. Tijd opstijgen tussen uw workouts biedt de rest u moet na uw spieren vermoeiend. Afhankelijk van het type en de intensiteit van uw training, de tijd die je lichaam nodig heeft om te herstellen kan worden beperkt tot een enkele dag of het kan voor meerdere dagen nodig.

Trein naar verandering

Kunt u bouwen spier als u uit om de andere dag te werken?

De manier waarop u werkt uw spieren kan variƫren. Als je een beginner bent, kunt u weerstand trein met behulp van lichaamsgewicht oefeningen zoals push-ups, squats, triceps dips en lunges. Bij het gebruik van halters of gewicht machines, gebruik een gewicht waarmee u een set van acht tot 12 herhalingen kunt voltooien voordat de werkte spier vermoeiend. Aanwijzen van bepaalde dagen om specifieke spiergroepen te trainen of trainen uw gehele lichaam in een training. Hoe dan ook, voor uw spiervezels te herstellen en sterker, zal u moeten hen rusten nadat u uit te werken. De mate van intensiteit die u gebruikt wanneer u trainen en de lengte van je trainingen waarschijnlijk bepalen zal of u passief of actief en voor hoeveel tijd voor uw volgende training rusten.

Totaal Rest

Kunt u bouwen spier als u uit om de andere dag te werken?

Als je een beginner bent of als u een ervaren sporter die gebruik maakt van een enkele training om je gehele lichaam intensief te trainen, is het wellicht om een volledige dag om volledig rust uw spieren. Dit type van rest heet passieve herstel en het staat uw spiervezels te herstellen en regrow. Concurrerende of opleiding voor een langere periode voorschrijven eigenlijk meer dan een dag om te rusten en te herstellen. Zolang u consequent krachttraining gemiddeld twee tot drie dagen per week bent, zal de nodige tijd opstijgen om te rusten en herstellen u helpen bouwen spier.

Rust- en

Kunt u bouwen spier als u uit om de andere dag te werken?

Actieve recuperatie kunt u werken en rusten op hetzelfde moment. U kunt de spiergroep die je gisteren gerichte terwijl gericht op een andere spiergroep vandaag rusten. U hebt ook de optie om over te steken de trein met een cardiovasculaire activiteit de dag na een volledige lichaam kracht training. Tijdens deze actieve recuperatie trainingsdagen, streven naar werk bij slechts 40 tot 60 procent van je maximale hartslag.

Mix It Up

Kunt u bouwen spier als u uit om de andere dag te werken?

Ongeacht hoeveel dagen u trainen en hoeveel dagen herstellen u tussen workouts, blijven bouwen spier en houd uw workouts verse, periodiek "verrassing" van uw spieren. Als u hebben het tillen van 10-pond halters voor een tijdje, pick-up een paar van 12-pond gewichten tijdens uw volgende training. Als u altijd gebruik maken van gewichten, werken in sommige verzamelingen op gewicht machines of met kabels. Bij het uitvoeren van unilaterale liften, beginnen met de overkant. Nadat u "verrassing" uw spieren met een vers training, vergeet niet om ze te behandelen sommige eiwitrijke voeding, veel water en voldoende rust om de beste resultaten te krijgen.


gerelateerde artikelen