Lijst van hybride AWD voertuigen

February 23

Lijst van hybride AWD voertuigen

Met brandstofkosten geleidelijk toenemende elk jaar en de milieu- en economische bemoeienis met een samenleving die afhankelijk zijn van olie, maken meer consumenten de overstap naar hybride gas-elektrische voertuigen. Gas-elektrische hybride voertuigen op een conventionele gasmotor opereren maar hebben ook een elektromotor en oplaadbare batterijen. Elke hybride voertuig is een computer die tussen gas en elektriciteit, waarmee het voertuig schakelt te draaien op een aanzienlijk hogere brandstofefficiƫntie dat conventionele gas voertuigen. Voor personen die wonen in gebieden waar het sneeuwt of noodzaak om te houden van hun voertuig off-road, mag de optie vierwielaandrijving essentieel.

Ford Hybrid AWD voertuigen

Ford van fabrikanten, de Ford Fusion Hybrid en de Ford Escape Hybrid, en met ingang van 2010, de Ford Escape Hybrid is het enige voertuig van de twee die de optie vierwielaandrijving heeft. Volgens Ford, is de Escape Hybrid intelligente AWD systeem voortdurend sensing tractie-ingang van het voertuig en de verdeling van de koppel te maximaliseren van de grip van de band aan te passen. Terwijl in de AWD, loopt de 2010 Escape Hybrid 30 mijl per gallon in de stad en 27 mijl per gallon op de snelwegen.

Toyota Hybrid AWD voertuigen

Hybride van Toyota SUV is de Toyota Highlander Hybrid. De 2010 Toyota Highlander Hybrid komt met een intelligente elektronische op afroep AWD. De elektrische AWD omvat een achterste elektrische motor extra koppel aandrijft zodat zo nodig afhankelijk van de toestand van de wegen.

Kwik hybride AWD voertuigen

De 2010 Mercury Mariner Hybrid maakt gebruik van een volautomatische AWD-systeem. Het systeem levert tractie aan de wielen, wanneer het voertuig systeem weg slipt detecteert.

Chevrolet hybride AWD voertuigen

In 2010 bieden de Chevy Tahoe en Silverado beide hybride versies hebben een optie van de AWD.

Mazda hybride AWD voertuigen

Ook biedt de Mazda Tribute Hybrid AWD. Volgens de schattingen van de Environmental Protection Agency, de 2010 Tribute hybride retourneert 29 mijl per gallon in de stad en 27 mijl per gallon in de vierwielaandrijving.

Lexus Hybrid AWD voertuigen

Lexus Hybrid AWD voertuigen in 2010 zijn uitgerust met part-time vierwielaandrijving die het brandstofverbruik van voorwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving combineert door te schakelen tussen de twee wanneer de situatie vereist.


gerelateerde artikelen