Wat Is een veilige dieetdrug voor mensen met hoge bloeddruk?

April 18

Wat Is een veilige dieetdrug voor mensen met hoge bloeddruk?

Zoals de meeste medicatie, dieet drugs kunnen leiden tot een scala aan bijwerkingen. Vele dieet medicijnen veroorzaken een verhoging van de bloeddruk, waardoor ze bijzonder ongeschikt voor mensen met hoge bloeddruk of hypertensie. Hoewel geen dieetdrug volledig veilig is, is er wellicht bepaalde typen minder waarschijnlijk een verhoging van de bloeddruk veroorzaken. Praat met uw arts alvorens enige dieetdrug, vooral als u lijdt aan hoge bloeddruk of andere veterinairrechtelijke voorschriften.

Gewichtsverlies medicijnen

Veel van de meest voorkomende medicijnen gewichtsverlies bevatten eetlustremmers. Hoewel deze stoffen de rand opstijgen uw honger duren kunnen, ze zijn ook geneigd om te hebben een nadelig effect op je bloeddruk. Een stijging van de bloeddruk is een van de meest voorkomende bijwerkingen van eetlust suppressant drugs, volgens MayoClinic.com. Andere bijwerkingen zijn een snelle hartslag, ernstige hoofdpijn, keelpijn en koorts.

Orlistat

Twee algemene typen gewichtsverlies drugs, diethylpropion en phentermine, vormen het risico van bijwerkingen die een verhoging in hoge bloeddruk omvatten, hoewel dit niet het geval met orlistat, het enige geneesmiddel goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor langdurig gebruik als een dieet steun. Orlistat werkt als een gewicht verlies steun door het beperken van de absorptie en vertering van vet in de voeding, waardoor sommige van het vet in je voedsel te passeren uw maag en darmen. Hoewel orlistat niet een toename van de bloeddruk veroorzaken kan, vormt deze drug het risico van talrijke bijwerkingen, zoals menstruele onregelmatigheden, diarree, olieachtige darmbewegingen, spierpijn, hoofdpijn, verstopte neus en winderigheid.

Wei

Hoewel niet een echte medicatie, sommige mensen gebruiken weiproteïne als een eetlustremmer, evenals een natuurlijke remedie voor het behandelen van hoge bloeddruk, volgens MayoClinic.com. Hoewel wei-eiwit een soort voedingssupplement is, is het niet goedgekeurd voor gebruik als een dieet hulp of medicatie. Meer onderzoek is nodig om te bepalen van de potentiële gezondheidsvoordelen van dit eiwit supplement.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel bepaalde steunmaatregelen dieet niet leiden een gevaarlijke stijging in uw bloeddruk tot kunnen, vormen ze het risico van verschillende andere bijwerkingen, waardoor het belangrijk uw arts te raadplegen alvorens een soort gewicht verlies drug te gebruiken. Dieet drugs, zoals orlistat en voedingssupplementen kunnen een allergische reactie veroorzaken in sommige individuen. Zoek onmiddellijk medische hulp als u tintelend gevoel in uw keel, moeite met ademhalen of benauwdheid ondervindt na het nuttigen van deze stoffen.


gerelateerde artikelen