Hoe lang moet onbenullige opleiding nemen zodra een kind klaar Is?

April 10

Hoe lang moet onbenullige opleiding nemen zodra een kind klaar Is?

Leren om het toilet te gebruiken is een zeer geïndividualiseerde proces--sommige tots zitten klaar op de leeftijd van 2, terwijl anderen hun voeten tot 3 jaar sleept. Zodra de opleidingsproces begint moet je veel tijd en geduld. Zo mooi als het zou worden, leren gebruiken van het potje gebeurt niet in een dag of twee. Het kan drie tot zes maanden duren voordat u kunt rekenen op uw kleintje blijven droog tijdens de dag, meldt FamilyDoctor.org, een website die is gepubliceerd door de American Academy of Family Physicians.

Wanneer om te beginnen

U kunt veel ergernis en teleurstelling voorkomen als je wacht tot de signalen die uw peuter is klaar om te leren de onbenullige stoel of toilet te gebruiken. Vindt u geen gebrek aan bereidheid de symptomen; uw tot het gevoel van een natte of vuile luier niet leuk en zal u laten weten dat hij behoefte heeft aan een verandering; hij word je nieuwsgierig naar het toilet of de onbenullige stoel en zelfs een verlangen naar het potje kan uitdrukken. Onbenullige opleiding is waarschijnlijk een poging waard wanneer je kleintje droog voor een minimumperiode van twee uur tijdens blijft en na het dutten droog is. De mogelijkheid om eenvoudige instructies en trekken haar broek omhoog en omlaag zonder hulp helpt ook.

Voorbereiding

Profiteer van de groeiende belangstelling van uw peuter in het toilet door hem te laten tag langs wanneer u naar de badkamer gaat. Tijd doorbrengen in de badkamer zal helpen hem meer bij gemak voelen wanneer zijn tijd komt om het te gebruiken. Laat uw tot het toilet als u klaar bent. Stel een onbenullige stoel in de badkamer en het benadrukken van het feit dat het hem toebehoort. Stimuleren van hem om te zitten op de stoel kunnen een effectieve springplank naar het gebruik van het volwassen toilet die zeer intimating in de ogen van een peuter kan kijken. Ontlasting van de neerlegging van een vuile luier in de onbenullige stoel en vervolgens naar het toilet zal geven uw tot een visueel begrip van wat de onbenullige stoel is, merkt MayoClinic.com

Met behulp van de onbenullige stoel of Toilet

Zodra u er vrij zeker dat uw kind de basisprincipes begrijpt van het gaan naar de badkamer, haar jurk in loszittende broek die gemakkelijk gaan op en neer; het zal het proces van het nemen van uw tyke naar de potje meermaals per dag op jullie beiden een beetje makkelijker maken. Als een vuistregel hebben kinderen meestal een stoelgang dagelijks--normaal ongeveer een uur na het eten. De meeste jonge geitjes nodig plassen meerdere malen per dag--doorgaans binnen een uur na het drinken van een glas of kopje van vloeistoffen. Plaats uw tot op het toilet of de onbenullige stoel zodra ze signalen moeten gaan - of het gewoon met vermelding van het feit of vasthouden aan haar genitale gebied. Jongens moeten de taak van het urineren zitten voordat ze de baan opkomen pakken, raadt MayoClinic.com beheersen. Zodra hij darm opleiding met succes heeft voltooid, help hem leren om te streven naar het toilet en plassen als een grote jongen. Plaatsen van een stuk of granen in het toilet kan geven hem iets te streven naar.

Onderscheidingen

Uw kind lof voor zittend op de onbenullige stoel of toilet, zelfs wanneer ze niet gaan. Juich haar inspanningen door te zeggen iets als "ik zo trots op je ben! Je bent zo een grote voor het leren gebruiken van de badkamer." Geven uw kind stickers of het plaatsen van sterren op een "potje grafiek" als een beloning kan helpen enkele onbenullige stagiairs houden hun enthousiasme. Als ontmoedigen als zindelijkheidstraining op keer voelen kan is het belangrijk om te blijven van de patiënt en ondersteunend. Als ze is niet vangen op binnen een paar weken van de opleiding u bent kind kan gewoon niet klaar zijn. Laten gaan voor nu en CV in een paar maanden opleiding.

Oeps

Wees niet verbaasd als uw peuter een overdag ongeval zo nu en dan heeft zelfs als hij weet dat het gebruik van het toilet. Regelmatig vragen uw kind als hij nodig heeft om het gebruik van de badkamer kan helpen voorkomen dat natte of vuile broek ten minste enkele van de tijd. Overdag ongevallen vastloopt normaal uw tot is getraind voor ongeveer zes maanden tot een jaar, volgens «««HealthyChildren.org, een website gepubliceerd door de American Academy of Pediatrics. Periodieke nachtelijke bedplassen kan door de preschool jaren aanhouden.


gerelateerde artikelen