Kunt u Gas en opgeblazen gevoel met appels en melk elimineren?

September 19

Kunt u Gas en opgeblazen gevoel met appels en melk elimineren?

Appels zijn lang gekend voor hun laxerende-achtige voordelen. Appelen zijn een uitstekende bron van pectine, een soort vezel die essentieel is voor de werking van het spijsverteringsstelsel. Appels helpen gas en deeltjes verplaatsen via de darmen, het verlichten van de gassiness en opgeblazen gevoel. De suiker in melk, specifiek lactose, voorziet in een gelijkaardige uitkering. Zelfs als je lactose-intolerant, stelt Dr. Michael Martini, in het departement van de Universiteit van Minnesota van voedingswetenschap en voeding, dat eigenlijk drinken van melk met een maaltijd kan verbeteren van lactose tolerantie en verminderen van het gas en opgeblazen gevoel is gekoppeld.

Stap 1

Spoel een appel in stevig stromende water om te afwassen bacteriën of pesticiden die kunnen irriteren de maag of maken je ziek. Giet 8 oz. van melk in een glas.

Stap 2

Het eten van het vlees van de appel en de huid. Veel van de vezel die u wilt elimineren opgeblazen gevoel komt uit de huid.

Stap 3

Drink de melk tussen de beten van de appel zodat je niet te snel met vloeistof vullen en verliezen van uw eetlust.

Stap 4

Wacht één tot drie uur voor de apple en melk om te werken. Hier beleeft u verhoogde winderigheid als de gas ontsnapt, vergezeld van een afname van de opgeblazen gevoel. Ook moet u wellicht een stoelgang hebben.

Stap 5

Eten normaal gesproken één keer het gas en opgeblazen gevoel is weg. Vermijden van gas-inducerende levensmiddelen zoals kool en bonen.

Wat die u nodig hebt

  • Apple
  • 8 oz. glas melk