How to Get Rid van donkere kringen natuurlijk

October 4

How to Get Rid van donkere kringen natuurlijk

Donkere kringen onder de ogen optreden wanneer de bloedvaten rond de ogen worden overvuld. Gezwollen oogleden kunnen ook leiden tot donkere onder ogen kringen door gieten schaduwen op het gebied. Volgens de Mayo Clinic zijn oorzaken van donkere kringen rond de ogen allergieën, erfelijkheid, neusverstopping, dunne huid en bepaalde leefgewoonten, zoals roken. Bent u niet in staat om zich te ontdoen van donkere kringen uiteraard, spreken met uw arts over andere mogelijke behandelingsopties.

Stap 1

Bevochtig een washandje met koud water. Zet het washandje op de oogcontour. Laat staan voor een minimum van 10 minuten. Houd het washandje koud, wring het uit en opnieuw bevochtigen met koud water elke paar minuten. De kou knelpunt bloedvaten om zich te ontdoen van hen.

Stap 2

Elimineren van bepaalde stoffen uit uw dieet. De Mayo Clinic zegt dat het drinken van teveel alcohol of cafeïnehoudende dranken oorzaken van donkere kringen kunnen. Ontdoen van de cirkels natuurlijk door het vermijden van deze dranken.

Stap 3

Sturen duidelijk van gemeenschappelijke allergenen. Aangezien de allergieën, kunnen donkere kringen onder de ogen veroorzaken, te elimineren blootstelling aan allergenen, zoals stof, pollen en huisdier dander, volgens "The artsen boek of Home Remedies II" vinden op de website van moeder natuur. Hebt u een voedselallergie, zoals tarwe of melk, Vermijd blootstelling aan deze stoffen eveneens.

Stap 4

Beschermen de ogen tegen de zon. Aangezien blootstelling aan de zon leiden donkere kringen tot kan, zonnebril dragen of blijf uit de zon.

Tips

  • In de tussentijd terwijl de behandeling van donkere kringen, ze verbergen met het gebruik van concealers onder de ogen.

Wat die u nodig hebt

  • Washandje
  • 1/2 tsp. zeezout
  • 2 kopjes warm water
  • Lamp spuit

gerelateerde artikelen