Wat zijn de voordelen van paddestoelen voor zwangere vrouwen?

September 13

Wat zijn de voordelen van paddestoelen voor zwangere vrouwen?

Tijdens de zwangerschap is uw ongeboren kind volledig afhankelijk van u voor de voedingsstoffen die hij nodig heeft om te groeien en ontwikkelen. Krijgen van goede voeding tijdens uw zwangerschap is zelfs belangrijker dan normaal. Het vullen van uw dieet met nutriënt-dichte voedingsmiddelen, is zoals paddestoelen, een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u aan de nutritionele behoeften voor u en uw baby voldoet.

De behoeften van uw vitamine B

B-vitamines zijn belangrijk tijdens de zwangerschap omdat ze helpen u gebruik maken van energie uit het voedsel dat je eet en ze bevorderen gezonde huid, zenuwen en spijsvertering. Champignons zijn een goede bron van B vitamines, met name riboflavine, niacine en pantotheenzuur. Een kopje van ruwe portabella paddestoelen heeft 8 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid riboflavine voor zwangere vrouwen en 21 procent van de aanbevolen hoeveelheid niacine. Een beker van de shiitake paddestoelen has17 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid pantotheenzuur.

Uw behoeften van vitamine D

Vitamine D is een ander belangrijk nutriënt tijdens de zwangerschap, omdat het nodig is, zodat uw lichaam van calcium in het darmkanaal, en voor de ontwikkeling van de bot en de tanden absorberen kan. Zeer weinig belangrijke voedsel bronnen voor vitamine D bestaan, en paddestoelen zijn het enige plantaardige voedsel waarin de vitamine. Een portie 1-beker van de shiitake paddestoelen heeft 12.6 internationale eenheden vitamine d.

Uw behoefte aan ijzer

Als het volume van uw bloed tijdens de zwangerschap, de behoeften van uw lichaam meer hemoglobine, die de proteïne van zuurstof-uitvoering is gevonden in het bloed groeit. Dit betekent dat je lichaam ook extra ijzer, vereist, omdat het ijzer is een essentieel onderdeel van hemoglobine. Het kan moeilijk zijn te krijgen van de 27 milligram ijzer in uw dieet die u nodig hebt tijdens de zwangerschap, maar een kopje morel paddestoelen heeft 8 mg ijzer.

Uw behoefte aan antioxidanten en vezels

Een ander nutritioneel voordeel van paddestoelen tijdens de zwangerschap zijn de antioxidanten die ze bieden. Selenium en ergothionein--beide gevonden in paddestoelen--helpen beschermen je cellen tegen vrije radicalen schade en voer uw immuun systeem. De vezel in paddestoelen, samen met andere vezelrijk voedsel, kan helpen voorkomen constipatie, die gemeenschappelijk tijdens de zwangerschap is.


gerelateerde artikelen