Voetbalteams voor kinderen

April 6

Voetbalteams voor kinderen

Teamsporten bieden mogelijkheden voor kinderen om te leren over sportiviteit en werkende coöperatief terwijl het bevorderen van een actieve, gezonde leefstijl. Voor sommige kinderen maakt deel uitmaken van een sportteam een groot verschil in hun leven. Voetbal is een sport die jongens en meisjes van alle leeftijden kunnen deelnemen. Als uw kind een rente toont in het spelen van teamsporten, kunt u overwegen de ondertekening van hem voor een voetbalclub.

NFL FLAG

De National Football League sponsort een aantal voetbalclubs van de vlag voor kinderen in de steden rondom het land. De vlag van de NFL-programma staat open voor jongens en meisjes tussen de leeftijd van 5 tot 17. Samen met instructie op voetbal fundamentals, vlag spelers krijgen officiële NFL team-branded truien en vlag voetbal riemen. Het programma van de vlag is het hele jaar, niet alleen tijdens het voetbalseizoen actief. Competities kunnen worden georganiseerd of sloot zich aan bij elk moment van het jaar. Geregistreerde spelers ontvangen ook een lidmaatschap voor USA voetbal, een organisatie die partners met de NFL in de ontwikkeling en het onderhoud van jeugd voetbal programma's. De USA voetbal lidmaatschap geeft kinderen en ouders toegang tot een aantal online tools en middelen met inbegrip van video's en gezondheid en fitness tips.

Pop Warner

De Pop Warner jeugd voetbal programma geweest rond voor meer dan 80 jaar. Opgericht in Philadelphia in 1929, Pop Warner voetbalteams nu span 42 staten in het hele land en meer dan 250.000 kinderen dienen. Pop Warner-programma's zijn beschikbaar voor kinderen tussen 5 en 15 jaar oud. Met veiligheid in het achterhoofd, Pop Warner voetbal gebruikt een strenge leeftijd en gewicht matrix die ervoor zorgt dat kinderen alleen met andere kinderen van dezelfde leeftijd en grootte concurreren. Pop Warner voetballers ontvangen uitgebreide coaching en training, en zijn bezig met ervaringen die bouwen leiderschap, teamwork en discipline helpen. Hoewel er geen tryouts voor Pop Warner voetbal, zijn deelnemers verplicht om te exposeren en te handhaven adequate academisch succes om te spelen.

Amerikaanse jeugd voetbal

De Amerikaanse jeugd voetbal programma kinderen geeft leeftijden 8 tot en met 15 kansen om te spelen concurrerende voetbal in een positieve omgeving. Spelers zijn verdeeld in teams op basis van leeftijd, rang en gewicht. AYF ploegen kunnen worden gevonden in het hele land, en teams worden gegroepeerd op geografische regio met het oog op regionale en nationale toernooien en competities. De Amerikaanse jeugd voetbal programma sponsort ook lidmaatschap van lokale teams die volgen dezelfde algemene bestuur principes, maar niet deelnemen aan wedstrijden van de onderlinge competitie. Alle AYF voetbalteams hebben een focus op veiligheid, sportiviteit en volledige deelname voor alle leden.

Team USA

De USA voetbal programma sponsort nationale teams voor de beste jeugdspelers in het land. Spelers kunnen worden genomineerd voor de teams door trainers en collega-atleten, of voor teams door het indienen van een aanvraag samen met video hoogtepunten van hun voetbal vaardigheden kunnen toepassen. USA voetbal heeft momenteel drie nationale ploegen voor kinderen die onder de 15, onder 17 en onder 19 jaar oud zijn. Teamleden van de Verenigde Staten nam deel aan een kamp van één week ontwikkeling in hun geografisch gebied waarin ze worden geëvalueerd voor een plek op de nationale ploeg tijdens het ontvangen van opleiding van gekwalificeerde trainers.


gerelateerde artikelen