Wratten op het eerste gezicht bij kinderen

April 24

Een wrat op het eerste gezicht kan worden pijnlijk voor schoolgaande kinderen, zodat u contact opneemt met een arts om te bepalen van de beste cursus van behandeling kan verlagen het risico van uw kind laag gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen of het vermijden van sociale situaties. Facial wratten zijn niet beperkt tot de belangrijkste gebieden van de huid. Ze kunnen worden weergegeven op de oogleden, in de neus en rond de mond. Volgens de American Academy of Pediatrics zijn wratten zeldzaam bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Oorzaak

Wratten worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus, of HPV. Volgens de American Academy of Family Physicians zijn er meer dan 100 soorten HPV, dus het is onmogelijk om te bepalen welk type heeft uw kind besmet. Wratten zijn besmettelijk, zodat het virus kan worden verspreid door direct contact of door het delen van een object met iemand die besmet is.

Volgens de Mayo Clinic, kan een wrat twee tot zes maanden nadat uw kind is blootgesteld aan HPV weergeven. Indien onbehandeld, verdwijnt het meestal binnen twee jaar afhankelijk van hoe uw kind immuunsysteem op het virus reageert.

Identificatie

Een wrat is een kleine stevige hobbel strekking bloemkool vanwege zijn ruw uiterlijk. Wratten op het gezicht worden echter vaak platte wratten genoemd vanwege hun gladder uiterlijk. Als een wrat is gekrast of geplukt, het zal meestal bloeden, maar de wrat zal blijven op de huid. Hoewel wratten meestal pijnloos zijn, annuleerteken zij zitten ongemakkelijk als gestoten of geborsteld tegen.

Behandeling

Volgens de American Academy of Family Physicians, hoewel de meeste wratten op hun eigen verdwijnen, vermindert de wrat behandeling het risico van het hebben van het verspreid naar andere delen van het lichaam of aan een andere persoon. Er zijn verschillende methoden die een arts gebruiken kan voor de behandeling van uw kind gezicht wrat. Cryotherapie houdt bevriezing van de wrat met vloeibaar stikstof. Kantaridin is een chemische stof die kan ook worden geschilderd op de wrat. Afhankelijk van de locatie van de wrat op uw kind gezicht, kan een arts liever branden, snijden of laserbehandeling te gebruiken om het te verwijderen.

Preventie

Zodra uw kind HPV heeft, hij het voor het leven heeft en het is altijd mogelijk voor een ander wrat weer na een verdwijnt. Het is heel moeilijk om te voorkomen wratten, maar uw kind kan zijn risico verminderen door regelmatig wassen zijn handen. Als hij geen verdere bezuinigingen heeft, houd ze schoon en verbonden. Informeren uw kind dat wratten besmettelijk zijn, zodat hij niet de wrat van een vriend of klasgenoot raakt.

Overwegingen

Hoewel wratten meestal duidelijk op hun eigen, een gezicht wrat zal vaak leiden tot uw kind om te worden geplaagd door andere kinderen maken van uw kind gevoel geïsoleerd en zelf bewust. Omdat een wrat kan maximaal kunnen twee jaar weg te gaan op zijn eigen, contact opnemen met de arts uw kind zo snel mogelijk worden in het beste belang van uw kind. Een over de toonbank behandeling mag nooit worden gebruikt op het gezicht van uw kind zonder overleg met een arts eerst, vooral als de wrat dicht bij het oog ligt.


gerelateerde artikelen