Hoe Heal schrale lippen zonder ChapStick

March 31

Hoe Heal schrale lippen zonder ChapStick

Wanneer uw Precious plooi wordt bedekt met schilferige huid, is het tijd wat vocht toevoegen aan de lippen. Schrale lippen worden veroorzaakt door een aantal factoren, met inbegrip van wind, zon, medicijnen en droge lucht. Maar het goede nieuws is dat u niet hoeft te schuim je lippen in ChapStick honderd keer per dag te laten glad. Als u wilt om de natuurlijke route te gaan, enkele wijzigingen aanbrengen in uw lip-verzorging routine en gebruik van producten die geen chemische stoffen bevatten.

Stap 1

Hoe Heal schrale lippen zonder ChapStick

Stop je lippen likken. Het gewone jatten van je tong over je lippen droog-gevoel misschien wel, maar zodra het speeksel verdampt, je lippen droger dan ze om te beginnen met waren geworden.

Stap 2

Hoe Heal schrale lippen zonder ChapStick

Belasting op vloeistoffen. Houd uw huid gehydrateerd begint met uw lichaam te hydrateren, dus drink veel water gedurende de dag. Als de lucht in uw huis droog is, kunt een luchtbevochtiger Voeg wat extra vocht.

Stap 3

Hoe Heal schrale lippen zonder ChapStick

Een schar van olijfolie, kokosolie, canola-olie, vitamine E, amandelolie of cacao boter op je lippen om te helpen genezen van de droge huid glad. Deze vorm van vochtinbrengende crème toepassen door je lippen met name voor het uitgaan in droge of koud weer.

Stap 4

Hoe Heal schrale lippen zonder ChapStick

Meng 1/2 een theelepel kokosolie en 1/2 een theelepel bruine of witte suiker in een kom. Roer het omhoog met een lepel. Schep de scrub en wrijf het zachtjes over je schrale lippen voor een minuut of twee met kleine, cirkelvormige bewegingen. Spoel je lippen met warm water, dep ze droog met een handdoek en hydrateren onmiddellijk. U kunt ook uw lippen peeling zoals u je tanden poetst te wrijven de tandenborstel over uw lippen te slough af de droge huid.

Tips

  • Als u gebruik wilt maken winkel koopt lip balsems, kiezen voor producten die hydraterende ingrediënten zoals bijenwas, shea of cacaoboter, petrolatum en dimethicone bevatten. Vermijd producten die bevatten alcohol, smaken en geuren, die meer drogen kunnen.

Wat die u nodig hebt

  • Luchtbevochtiger
  • Olijfolie, kokosolie, canola-olie, vitamine E, amandelolie of cacaoboter
  • 1/2 theelepel kokosolie
  • 1/2 theelepel bruine of witte suiker
  • Kom
  • Lepel
  • Handdoek

gerelateerde artikelen