Hoe om te drinken Epsom zouten voor een Detox

November 16

Hoe om te drinken Epsom zouten voor een Detox

Epsom zout is een natuurlijk voorkomende mineraal dat uit zuurstof, waterstof, zwavel en magnesium bestaat. Consumeert creëert een laxerend effect door ontspannende spijsvertering-spieren. Epsom zout kan ook worden gebruikt voor het uitvoeren van een lever detox, adviseert Bruce Fife, auteur van "The Detox Book." U zult moeten plannen van twee dagen voor je detox--één voor het proces zelf en een andere om uit te rusten. Stoppen van de medicatie en de eventuele suppletie voor twee dagen voorafgaand aan uw detox, adviseert Penelope Oaks Colville in "The Multiversa Strategy."

Stap 1

Eet een neen-vet-ontbijt en een neen-vet-lunch op de dag van uw detox. Je kan het eten van groenten, gekookte granen, toast en honing, bijvoorbeeld. Sluit eten of drinken door 2 pm, raadt Colville.

Stap 2

Meng 4 eetlepels Epsom zout in 3 kopjes water. Plaats deze in een container in uw koelkast. Plaats 1 kopje olijfolie en een grote roze grapefruit op je teller zodat ze kunnen opwarmen, volgens een proces ontwikkeld door Hulda Clarke, auteur van "De Cure en preventie van alle vormen van kanker."

Stap 3

Drink ongeveer 3/4 kop van uw mix Epsom zout op 6 uur toevoegen vitamine C poeder om er smaak beter, indien gewenst. Drink een tweede portie van de mix om 8 uur, volgens de methode van Clarke's.

Stap 4

Giet 1/2 kop olijfolie en 1/2 kopje geperst pompelmoessap in een pot. Schud het mengsel goed. Proberen een stoelgang voorafgaand aan dit mengsel drinken. Neem deze drank om 10 uur Stand als je drinkt, adviseert Colville. Ook vier Omithine capsules samen met uw 10 uur drankje nemen. Liggen met je hoofd verhoogde op kussens rechts nadat u klaar bent met uw drankje. Slaap 's nachts.

Stap 5

Drink een andere 3/4 kop van Epsom zout mix bij het ontwaken. Terug naar bed. Neem een laatste 3/4 kopje van de Epsom zout mix twee uur later. Wacht twee uur te eten. Begin met vruchtensap alleen. Voeg vrucht na een half uur. Eet licht voedsel een uur later. Verbruiken weipoeder op een bepaald punt in de dag om te vullen verloren galzouten. Een regelmatig eten. Worden voorbereid: Colville beleeft u diarree, adviseert.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts alvorens eventuele medicijnen te stoppen of onderneming een Epsom zout reinigen.

Tips

  • Uitvoeren van een nier vóór het ontgiften met Epsom zout om misselijkheid te reinigen. Neem melk distel supplementen na uw detox voor de gezondheid van de lever stimuleren, Fife beveelt.

Wat die u nodig hebt

  • Epsom zout
  • Grote grapefruit
  • Olijfolie
  • Ornithine
  • Pot met deksel
  • SAP container

gerelateerde artikelen