Baby Face huiduitslag als gevolg van de formule allergieën

November 10

Baby Face huiduitslag als gevolg van de formule allergieën

Een uitslag op je baby's gezicht kan ertoe leiden dat u zorgen te maken over haar gezondheid. Een formule allergie kan resulteren in gezicht huiduitslag en volgens Baby Center, dergelijke allergieën zijn gemeenschappelijk onder baby's. Gelukkig kunt u behandelen en te verhinderen gezicht huiduitslag als gevolg van de formule allergieën met topische lotions en veranderende formules.

Symptomen

De uitslag op je baby's gezicht lijkt helder rood of een rood-roze kleur--baby's met een lichtere huid vaak hebben een meer merkbaar uitslag. De uitslag kan lijken op kleine bultjes rond uw baby's mond, gezicht en voorhoofd of de hobbels kunnen groeien groter in omvang tot formulier netelroos. Huid van uw baby zou kunnen beginnen te schilferen op het gebied van de uitslag, en ze kan proberen om te krabben aan de huid. Als uw baby persistent is in krabben van haar gezicht, roodheid, kunnen zwelling en zelfs bloeden ontwikkelen. Naast huiduitslag op haar gezicht, uw baby kan ontwikkelen ongewoon waterige of harde ontlasting, een oppervlakte van roodheid rond haar endeldarm die niet met toepassing van diaper rash cream ruimen, en ze misschien spit omhoog vaak als gevolg van de formule allergieën.

Identificatie

Het meest voorkomende type van formule allergie bij baby's is om koemelk melkeiwitten, notities Baby Center. Daarnaast bent de helft van baby's met een koe melk allergie ook allergisch voor soja gebaseerde formules. Uw baby's kinderarts kan vaststellen of de uitslag van haar gezicht een resultaat van formule allergie is door het uitvoeren van een fysiek examen. Dit examen kan onderscheiden van andere oorzaken van huidproblemen op je baby's gezicht, zoals acne, eczeem of gist. De kinderarts of een specialist zoals een pediatrische allergoloog of immunoloog misschien voeren een huidtest of bloed te diagnosticeren melk allergie als de fysieke examen onduidelijk is.

Behandelingen

Uw baby's kinderarts kan haar formule wijzigen of voorschrijven van een hypo-allergeen formule zodat uw baby niet wordt blootgesteld aan koemelk melkeiwitten. Toepassing van een zachte lotion of hydrocortison crème kan helpen verminderen de roodheid, het schilferen en totdat de uitslag vermindert jeuk. Als uw baby moedermelk ontvangt, zou de kinderarts aanraden dat u koemelk te uit uw eigen dieet elimineren zodat uw baby niet wordt blootgesteld aan koemelk melkeiwit via de moedermelk. De kinderarts kan voorschrijven een antihistaminicum of epinefrine kunt u altijd bij de hand in het geval je baby een ernstige allergische reactie op haar formule heeft.

Preventie

Uitsluitend borstvoeding voor haar eerste zes maanden van het leven van uw baby is de beste manier om te voorkomen dat de allergieën van het voedsel, vooral als één van beide ouder een persoonlijke of familiale geschiedenis van allergieën van het voedsel heeft, adviseert de Mayo Clinic. Het vermijden van voeden van uw baby vaste stoffen totdat ze de leeftijd van 4 tot en met 6 maanden bereikt of zoals aanbevolen door haar kinderarts kan ook helpen voorkomen formule en andere allergieën van het voedsel. Om te voorkomen dat eventuele dieet tekortkomingen veroorzaakt door formule allergieën, zou uw baby's kinderarts aanraden een supplement van vitamine D of een daling van de kindersterfte vitamine.


gerelateerde artikelen