Invisalign bretels allergiesymptomen

December 26

Invisalign bretels allergiesymptomen

Invisalign is een systeem gebruikt om het rechtzetten van tanden op een wijze vergelijkbaar met die van traditionele bretels. Hoewel ze duurder dan de klassieke verscheidenheid zijn, hebben Invisalign beugels een gastheer van voordelen die hen een waardevolle keuze maken voor meer dan een miljoen mensen die ze hebben gebruikt. Jammer genoeg, Invisalign komt niet zonder nadelen--sommige mensen een allergische reactie op de latex gebruikt om ze te maken hebben. Als u Invisalign beugels dragen, weten wat de symptomen van een Invisalign allergie is en vervolgens behandeld.

Misselijkheid

Volgens Crofton orthodontie, misselijkheid is een van de meest voorkomende tekenen van een Invisalign allergie, en als je voelt meer misselijk dan gebruikelijk het kan te wijten zijn aan uw Invisalign beugels, maar dit kan worden veroorzaakt door andere factoren, evenals zoals voedselvergiftiging, slechte zenuwen, slechte spijsvertering. Er zijn veel dingen die kan leiden tot misselijkheid, dus kijk uit voor enkele andere symptomen bij het bepalen of je misselijkheid wordt veroorzaakt door uw bretels.

Hives

Kasten zijn een van de meer duidelijke tekenen van een allergie voor uw Invisalign beugels, of allergie. De Mayo Clinic beschrijft netelroos "ophief, rode, jeukende striemen van verschillende grootte die lijken te verschijnen en verdwijnen op uw huid." Terwijl kasten niet een duurzame merken of littekens laat, kunnen zij zeer ongemakkelijk. Hoe meer ze zijn gekrast, hoe sneller ze verspreid. Jeukende bultjes op de huid kunnen een teken van een latexallergie en dat Invisalign bretels zijn niet voor u.

Ademhalingsproblemen

Als een latexallergie onbehandeld gaat, kunnen de symptomen verergeren ademhalingsproblemen veroorzaken. Ademhalingsproblemen kunnen variƫren van symptomen zoals benauwdheid in de borst, tot meer ernstige symptomen zoals moeilijk ademen of je adem vangen. Als u problemen met ademhalen ondervindt en je Invisalign beugels draagt, hen onmiddellijk te verwijderen en medische verzorging krijgen.

Verlies van bewustzijn

Verlies van bewustzijn is een van de meer ernstige reacties op een latex allergie en kan optreden met Invisalign dragers die allergisch voor latex bent. Volgens de Mayo Clinic is dit een teken van anafylactische shock, de zwaarste soort allergische reactie. Anafylactische shock kan resulteren in de dood voor degenen die niet onmiddellijk--worden behandeld en dringende medische hulp wordt aangemoedigd om te voorkomen dat de dood.


gerelateerde artikelen