Bijwerkingen van Halofuginone

December 30

Halofuginone is afgeleid van de wortels van de plant van de blauwe groenblijvende hortensia (Dichroa febrifuga) gevonden in Nepal en China. Het is gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde als een antimalarial kruid genoemd ch'ang shan. Het ook effectief geweest met dieren in diergeneeskunde voor tropische ziekten. In juni 2009, onderzoekers in Children's Hospital Boston, samen met de Harvard School of Dental Medicine gemeld dat de stof belofte als een auto-immune medicatie toonde wanneer getest op muizen. Meer menselijke studies moeten worden gedaan om te bepalen positieve effecten op reumatoïde artritis, inflammatoire darmziekte, multiple sclerose en diabetes te controleren. Beperkte proeven hebben aangetoond enkele bijwerkingen van halofuginone.

Braken en misselijkheid

In een studie uitgevoerd door de Europese organisatie voor onderzoek en behandeling van kanker kanker kregen patiënten met stevige tumors toenemende doses van.5 met 3,5 mg halofuginonen per dag. Verscheidene van de 24 patiënten in de 2005 bestuderen gerapporteerde misselijkheid en braken bij de hogere dosering, volgens het verslag in het Europees Journal of Cancer.

Bloeden en vermoeidheid

De dezelfde 24 patiënten met stevige tumors kregen doses van.5 tot en met 3.5mg halofuginone over een periode van 106 cursussen. Vermoeidheid en bloeden problemen opgetreden bij deze hogere dosis. Dientengevolge, aanbevolen de onderzoekers een optimale dosering van .5mg.

Gebrek aan andere bijwerkingen

Onderzoek gerapporteerd door Harvard Medical School blijkt dat halofuginone kan worden geconcentreerd om remmen Th17 celproductie, een sleutelfactor bij inflammatoire aanvallen. De kruiden afleiding fungeren niet als andere auto-immune medicijnen gebruikt om te onderdrukken van inflammatoire aanvallen op gezonde lichaamsweefsel. Halofuginone alleen onderdrukt Th17 celproductie en niet beperken het vermogen van het lichaam te bestrijden uit de infectie als andere medicijnen gebruikt. Een ander voordeel is dat de drug mondeling in plaats van via injectie, zoals andere auto-immune medicijnen kan worden gegeven.


gerelateerde artikelen