De beste Over de teller vezel

February 15

Krijgen van voldoende vezel in uw dieet--ideaal overal van 20 tot 35 g kan per dag--met talrijke gezondheidskwesties, met inbegrip van verbeterde spijsvertering, gematigder bloedsuikerspiegel en lagere cholesterol helpen. Als u niet genoeg vezel in uw normale dieet krijgt, gezondheid publicaties, artsen en andere deskundigen verschillende specifieke over-the-counter vezel supplementen die kunnen helpen u uw vezel inname doelen geïdentificeerd. Omdat sommige vezel supplementen met bepaalde medicijnen communiceren kunnen, raadpleeg dan uw arts vóór het opnemen van alle nieuwe aanvullingen in uw dieet.

Metamucil

Metamucil komt benadrukt door de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse als een mogelijke manier voor mensen om voldoende dagelijkse vezel. Het wordt ook benadrukt door de nationale Raad van de vezel als het enige poeder vezel merk met voldoende onderzoeksgegevens back-ups zijn vermogen te beperken van de risico's van hart-en vaatziekten en lagere bloeddruk. Het werkzame bestanddeel is psyllium husk, die 70 procent oplosbare vezels.

Gaia kruiden Chia verse dagelijkse vezel

Het tijdschrift "Betere voeding" samengesteld een panel van 10 artsen, natuurgenezers en andere gezondheidsdeskundigen. Het deelvenster aanbevolen het Gaia vezel-supplement als één van de top drie vezel supplementen van 2010. Dit product ontving lof voor haar vezelgehalte--7 g in een portie-- zowel zijn omega-3 vetzuren, afgeleid van natuurlijke chia zaden. Degenen die op zoek zijn naar meer dan een eenvoudige vezel-supplement, maar ook een algemene voedingssupplement--het bevat ook mineralen zoals kalium--kunnen dit product ideaal vinden.

Benefiber

"Gezondheid" tijdschrift en Leslie Beck, een geregistreerde diëtist, Markeer beide Benefiber als een top keuze tussen vezel supplementen. Beck, rapportage op CTV nieuws, notities bevat Benefiber inuline, een specifieke soort oplosbare vezels, die kan bijdragen tot het stimuleren van de groei van nuttige bacteriën in uw spijsverteringskanaal en kan mogelijk ook helpen u absorberen calcium wanneer genomen met calcium-rijk voedsel, zoals zuivelproducten. De nationale Raad van de vezel meldt dat Benefiber is een van de paar poeder vezel merken hebben zowel een all-natuurlijke en een fermenteerbare werkzame stof.

Sunsweet Naturals SupraFiber

Als het idee van vezel suppletie u denken van bruto-proeverij vezel producten heeft, proberen Sunsweet Naturals' over-the-counter product, die aanbeveling van "Betere voeding" magazine's paneel opgeslaen. Het tijdschrift meldt, "uw dagelijkse vezel drankje nooit smaakte zo goed." Van het product 5 g vezels zijn afgeleid van fruit zoals appels, pruimen en acai bessen.


gerelateerde artikelen