De calorieën in kaas & rundvlees taco 's

July 16

De calorieën in kaas & rundvlees taco 's

Kaas en rundvlees taco's zijn een goedkope, snelle en makkelijk te maken diner optie. Ze kunnen worden hoog in calorieën, dus als u uw gewicht kijkt, het is best om te beperken uw delen.

Identificatie

Kaas en rundvlees taco's zijn meestal gemaakt met maïs tortilla shells, rundergehakt en cheddar kaas, en zijn gegarneerd met sla, tomaten, salsa en zure room.

Calorieën

Een taco gemaakt met een middelgrote taco schelp, 2 oz. van 80 procent mager rundergehakt en 1 oz. van cheddarkaas bevat 326 calorieën of ongeveer 15 procent van de dagelijkse aanbevolen inname voor de gemiddelde volwassene. De shell accounts voor 59 calorieën, het rundvlees voor 153, en de kaas voor 114.

Andere voedingsstoffen

Rundvlees en kaas zijn hoog in eiwit, een essentiële belangrijke voedingsstof. Rundvlees bevat ook ijzer, dat zuurstof aan de cellen biedt. Kaas is rijk aan vitamine D, calcium en fosfor, die allemaal zijn essentieel voor de gezondheid van je botten.

Toevoegingen

Gebakken bonen, salsa en tomaten bevatten weinig calorieën, maar vezels, mineralen en vitaminen zal toevoegen aan uw taco. Een tbsp. van zure room zal 23 calorieën toevoegen.

Overwegingen

Één rundvlees en kaas taco bevat 11 g verzadigd vet en 22 totale g vet. Mayoclinic.com merkt op dat minder dan 30 procent van je totale calorieën moet komen van vet, en minder dan 10 procent afkomstig moeten zijn van verzadigd vet. Teveel verzadigd vet is gekoppeld aan een hoog cholesterolgehalte en een hoger risico op hart-en vaatziekten.


gerelateerde artikelen