Leuk Rugby spelen

July 4

Leuk Rugby spelen

Gelijkaardig aan American football, rugby beschikt over twee concurrerende teams proberen om punten te scoren door het aanraken van een grote, ovale bal op de grond binnen het tegengestelde doel of schoppen de bal via de doelpalen. Spelers lopen met de bal totdat aangepakt, hoewel zij kunnen toonhoogte of schoppen de bal naar teamgenoten die achter hen. Hoewel de sport kan fysiek brutale, rugby coaches kunt verschillende leuke spellen om te helpen de sport de nodige vaardigheden te leren.

Invasie

In deze variant van het spel van de Bangladesh genaamd Kabaddi, nemen twee ploegen van zeven spelers een kleine veld niet groter zijn dan 35 voet breed en 30 voet lang. Een lijn verdeelt het gebied doormidden. Op de fluiten, en een speler van de aanvallende team draagt de bal in de andere helft van het veld en probeert te raken van een verdediger. Zodra hij iemand aanraakt, probeert de bal-carrier race terug naar zijn helft van het veld en aanraken van de bal voordat de verdedigers hem pakken kunnen. Elke succesvolle terugkeer of pakken verdient de ploeg een punt.

Overbelasting aanval

Het aanwijzen van een groot plein, het meten van ten minste 30 voet door 30 voet, op het veld. Plaats van drie verdedigers in het vierkant en vier aanvallers langs elke kant van het plein, met het aanvallende groepen genoemd A, B, C en D. Elke aanvallende groep heeft een bal. Wanneer de trainer roept een brief, de respectieve aanvallende races van de groep in het vak en probeert te onttrekken aan de verdedigers en de score in de overkant van het plein. Aanvallers de bal kunnen passeren, maar ze niet schoppen naar het doel. De drie verdedigers moeten samenwerken om te proberen en stoppen ze van scoren, met spelen die eindigt op een aan te pakken of omzet. Eenmaal afspelen stopt, de coach roept een andere aanvallende groep en de verdedigers moeten brace voor een andere onmiddellijke aanval.

Tijger staarten

Ontworpen om te leren van jonge rugby spelers ontwijkend vaardigheden, vereist tijger staarten elke speler om te dragen van een staart, die kan bestaan uit een kunststof vlag of eenvoudige stuk doek verscholen in de achterkant van zijn korte broek. Op de coach's fluitje, moeten de spelers binnen een aangewezen gebied rennen en proberen te verzamelen zoveel tijger staarten als ze kunnen. Wanneer een speler swipes een ander staart, moet hij het tuck in de achterkant van zijn korte broek dus het is weer gratis te grijpen. De speler met de meeste staarten als de coach tijd wint vraagt.

Rugby Tennis

Een ander leuk spel voor jonge spelers, rugby, tennis benadrukt de fundamenten van het passeren, te vangen en te schoppen. Spelers verdelen in twee teams en bezetten tegenover elkaar gelegen zijden van het veld. Het spel begint met één team passeren van de bal onder zelf drie keer, met de derde speler dan het afvuren van een pass over een denkbeeldige tennis net naar het andere team. De bal moet taille hoog worden doorgegeven om aan te geven van het andere team een eerlijke kans om het te vangen. Als de bal de grond raakt, wint het passerende team een punt. De bal kan ook worden geschopt over voor extra moeilijkheid.


gerelateerde artikelen