Special Forces krachttraining

June 27

Special Forces krachttraining

Special Forces zijn teams van hoog opgeleide US Army soldaten die clandestiene oorlogvoering, zoals verkenning, terrorismebestrijding en gespecialiseerde missies deelnemen. Missies vereisen vaak individuen aan wapens, uitrusting en benodigdheden voor grote afstanden overgedragen door ruig terrein. Persoonlijke fitness routines gericht op kracht en uithoudingsvermogen conditioning dat doelstellingen kern gebieden via de krachttraining en vergroot uithoudingsvermogen door middel van intensieve aerobics.

Doel

In elk gebied van de operatie, moet de grond worden gecontroleerd door de Special Forces groep. Missieduur kunnen onvoorspelbaar en als zodanig moeten leden kunnen handhaven van een hoog niveau van kracht en vermijden van spiervermoeidheid voor uren en zelfs dagen tegelijk. Krachttraining zorgt voor optimale prestaties tijdens grondoperaties.

Routines

Gewicht opleiding doelen specifieke spiergroepen op alternatieve dagen zodat spierherstel en ontwikkeling. Typische eerste dag routines kunnen bestaan uit deadlifts en persen gecombineerd met sit-ups, waar gewichten worden gehouden tegen de borst. Plaatsvervanger-dag routines zou spiergroepen in rug-wapens, de bovenrug en de borst. Derde-dag routines zou spiergroepen in de lagere benen, de schouders en de biceps. Gewicht opleiding van specialisten evalueren van iemands vermogen en soortelijk gewicht voor elke workout routine toe te wijzen.

Uit-dagen

Gewicht opleiding wordt gecombineerd met aerobe training op de uit-dagen. Zware veld packs zijn gedragen tijdens loopt en overgedragen hindernisbanen om uit te breiden van de regelmatige kracht en conditionering routines. Langer loopt met lichtere veld packs, wapens en munitie kunnen worden gepland op de uit-dagen tijdens de trainingsperiode van een bepaald gewicht.

Missie-specifieke trainingen

Speciale trainingen afgestemd op een bepaalde missie blijven een integraal onderdeel van militaire training. US Army Special Forces groepen kunnen naar vijandig gebied via kleine zee ambachtelijke, helikopter of all - terrain voertuigen worden vervoerd. Uitrusting en wapens moeten worden uitgeladen snel en efficiƫnt, en verhuisde naar de veilige gebieden. Speciale gewicht opleiding routines zou omvatten bereik-van-motion oefeningen die missie eisen dupliceren.


gerelateerde artikelen