Kan uw bloeddruk verhogen door Ginger Root thee?

June 20

Kan uw bloeddruk verhogen door Ginger Root thee?

Gember thee is gedroogd en in poedervorm of geraspte verse gember in warm water doordrenkt gedurende ongeveer 10 minuten. Het heeft een licht zoete, maar uitgesproken kruidige smaak wordt anders delicaat. Er zijn verschillende medicinale toepassingen voor gemberthee, maar er meer bewijs voor wat dan voor anderen is. Uiteindelijk, gember van invloed op de bloeddruk is onzeker.

Hypertensie

Bloeddruk is de kracht die uw bloed op de muren van uw slagaders uitoefent. Hypertensie of hoge bloeddruk, heeft een groot aantal mogelijke oorzaken, maar het resulteert in het algemeen van teveel weerstand van uw slagaders tegen je hart als het bloed pompen. Daarom kunnen beide stijging van de uitvoer van het hart evenals de vernauwing van de slagaders veroorzaken of verergeren van hypertensie. Vaak, hypertensie gedurende vele jaren ontwikkelt en produceert geen symptomen niet, maar kan uiteindelijk leiden tot ernstige complicaties, zoals lijnen of hartaanvallen. Een van de meest voorkomende oorzaken van hypertensie is een slechte voeding, wat in veel om gezonde voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het verlagen van de voorwaarde.

Bewijs van Ginger van voordeel voor de bloeddruk

De meeste bronnen die gember en haar toepassingen bespreken doen geen melding van enig voordeel aan bloeddruk. Echter, Phyllis Balch vermeldt ronduit dat gember helpt lagere bloeddruk, onder andere voordelen, in haar boek "Recept voor Dietary Wellness." In het boek "De Complete gids om te groeien en genezing geneeskrachtige kruiden", Wendy Vincent vaag verklaart, "gember kan helpen in een verscheidenheid van de bloedsomloop en spijsvertering problemen." De Universiteit van Maryland Medical Center geeft aan dat voorbereidende studies suggereren gember vermindert cholesterol en voorkomen dat bloed stremmen, die beide voorkomen de stijging van de bloeddruk dat kunnen. Bovendien, MedlinePlus waarschuwt tegen gember te nuttigen tijdens het gebruik van bloed Verdunnende en bloeddruk vermindering van medicatie, zoals de wortel wel dun bloed teveel of daling van de bloeddruk te laag.

Bewijsmateriaal tegen Ginger van voordeel voor de bloeddruk

Aan de andere kant, staat MedlinePlus dat hoge doses van gember hartaandoeningen, die kunnen bestaan uit hypertensie kunnen verergeren. Als je dit naast het feit bedenkt dat de meeste referenties niet op enig voordeel van gember voor mensen met hypertensie, zelfs degenen wijzen dat vordering gember bloed verdunt en cholesterol vermindert, is het mogelijk dat het veiligste om te overwegen de behandeling van hypertensie met behulp van andere middelen. Als je hoge bloeddruk hebt, probeer niet voor zelfmedicatie. Raadpleeg uw arts.

Bottom Line

Gember thee is waarschijnlijk veilig voor de meeste mensen, tenzij je borstvoeding geeft, diabetes hebt, hebben een cardiovasculaire aandoening of je zwanger bent. Hypertensie is een cardiovasculaire aandoening, dus het is het veiligst om te voorkomen dat gember als u hoge bloeddruk hebben. Hoewel sommige bronnen suggereren dat het bloeddruk helpen kan, schijnen anderen om te waarschuwen tegen het. Die de bloeddruk niet vermelden geven nog steeds gember heeft sommige cardiovasculaire effecten, die afleiden kunnen dat deze cardiovasculaire effecten alleen lijken te profiteren van hypertensie, maar daadwerkelijk gebruik anders kan blijken. Uw beste optie is om te spreken met uw gezondheid-zorgverlener of de voedingsdeskundige om te bepalen van de beste voedingsmiddelen op te nemen in uw dieet-- en, misschien, voedsel u moet uitsluiten--om uw bloeddruk onder controle.


gerelateerde artikelen