Verlichten benauwdheid met Yoga

October 25

Verlichten benauwdheid met Yoga

Benauwdheid kan vloeien voort uit iets zo goedaardig als een lange dag op uw bureau of iets net zo gevaarlijk als een hartaanval. Het is altijd het beste om te spreken met uw arts wanneer u benauwdheid ervaren uitsluiten van elke mogelijke medische aandoeningen. Als stress, slechte houding, angst en gebrek aan rekken uw belangrijkste boosdoeners zijn, kan een eenvoudige dagelijkse yoga routine helpen verlichten van uw benauwdheid.

Kat en een koe Pose

Verlichten benauwdheid met Yoga

Kat en koe vormen is geschikt voor bijna alle beginners. Start op handen en voeten met je handen direct onder je schouders en je knieën iets achter je heupen. Als u kniepijn of ongemak ondervindt, zeem de knieën met gevouwen dekens of kussens. Bij een inademing, dalen de buik naar het woord als u roll je schouders, hoofd en borst naar de hemel. Het gevoel van het stuk langs de bovenzijde van de borst als je een lange, diepe inademing te nemen. Op de uitademing, trek je navel in richting van uw wervelkolom als u rond de schouders, hoofd en borst in de richting van het lichaam. Deze strook meerdere malen herhalen, je ademhaling te koppelen aan de moties.

Kameel Pose

Verlichten benauwdheid met Yoga

U kunt een stoel te gebruiken als een prop hiervoor men. Voor het uitvoeren van Camel vormen, start in een knielende positie. Kun je een deken onder je knieën als je knie ongemak. Terugdraaien van uw schouders en bladerdeeg uit je borst. Plaats je handen op je onderrug voor ondersteuning als u uw borst verheffen en iets terug. Als u een heleboel sensatie denkt, blijf in deze houding. Om het moeilijk voor de pose, plaats beide handen achter je op de zetel van een klapstoel, met je vingers naar de richting van u. Veronderstel dat er een touwtje gekoppeld aan je hart, dat je borst naar het plafond optrekken is. Afhankelijk van hoe je nek voelt, kunt u kijken op het plafond of houden van je kin verscholen.

Cobra Pose

Verlichten benauwdheid met Yoga

De Pose van de Cobra is een gevoelig backbend. Om te oefenen Cobra, leugen gezicht naar beneden op je yoga mat. Plaats de toppen van je voeten op de grond en je handpalmen aan weerszijden van je borst, vingers naar voren. Druk op je bekken in de vloer als uw rollen die je schouders terug. Bij een inademing, krullen uw bovenste borst van de vloer. Houd de pose voor vijf tot tien ademhalingen.

Ondersteund hart Opening Pose

Verlichten benauwdheid met Yoga

Ondersteunde hart Opening vormen is een passieve yoga-pose die wordt beschouwd als een onderdeel van Yin Yoga. In de Yin Yoga, zult u houden passief strekt zich uit tot vijf minuten te rekken diep in het bindweefsel en fascia die spieren en botten te omringen. Oefen deze pose laatste in de serie nadat u hebben reeds opgewarmd de fascia van borst en ribben en spieren. Plaats een yoga bolster, stapel kussens of kussen op de verdieping. Liggen op je rug op de rekwisieten, met de krop of kussens die parallel lopen aan uw wervelkolom. Steunen zowel uw hoofd en borst, maar je heupen op de mat. Plaats je armen langs je lichaam met je handpalmen naar omhoog. Sluit je ogen en adem diep voor vijf minuten.


gerelateerde artikelen