Griep-achtige symptomen van een infectie Staph

July 27

Griep-achtige symptomen van een infectie Staph

Streven naar behandeling voor een Stafylokok infectie, zodra de griep-achtige symptomen verschijnen. Gevolgen voor late of verwaarloosde behandeling voor kunnen ernstige medische aandoeningen of zelfs de dood veroorzaken. In feite, bepaalde stammen van staph kunnen het verhogen van het sterftecijfer onder bepaalde bevolkingsgroepen. Een studie van de 2009 in het Henry Ford Hospital toont aan dat sommige stammen van de infectie-veroorzakende bacteriën een sterftecijfer van 50 procent, met name onder Stafylokok ziekenhuisinfecties wellicht. Vroege erkenning van de griep-achtige symptomen kunnen patiënten met het voordeel van vroeg en succesvolle behandeling.

Respiratoire

Staph infecties kunnen invloed hebben op alle mechanismen van het lichaam, met inbegrip van vitale organen, zoals de longen. Dientengevolge, staph infecties kunnen leiden tot ademhalingsproblemen kan optreden. Longontsteking kan ontwikkelen, met name gezien bij bevolking met gecompromitteerde immune systemen, zoals de geriatrische en pediatrische populaties. Ernstige hoesten, hacken of het gevoel van krijgt niet genoeg lucht zijn respiratoire symptomen die kunnen ontwikkelen van staph infectie, dezelfde symptomen ervaren bij een gevecht met de griep.

Lichaam pijn

Lichaam pijnen en pijnen zijn gemeenschappelijke griep-achtige symptomen van MRSA. Een discriminerende verschil tussen lichamelijke pijn ervaren met de griep en inflictions voelde door een Stafylokok infectie is de septische pijn of pijn die zich in de gewrichten. Gewrichtsontsteking treedt op wanneer een Stafylokok infectie via de bloedstroom reist. Het manoeuvreren van de ledematen met getroffen gewricht kan meer pijn veroorzaken. Abcessen of huid kookt zijn typische reacties op staph infecties en kunnen leiden tot ontstekingen en pijnlijke pijn in het getroffen gebied, vooral op gebieden waar het lichaam plooien of beklad.

Koorts

Een koorts is de immuunrespons van het lichaam aan een virus of bacterie. Klimmen koorts kan veroorzaken koude rillingen of opvliegers, als het lichaam zich aan een warmer lichaamstemperatuur aanpast. Koude rillingen en opvliegers kunnen verdwijnen nadat de lichaamstemperatuur de koorts temperatuur bereikt — bepaald door het immuunsysteem van het lichaam.

Misselijkheid

Een last van de maag is een typische griep-achtige symptomen veroorzaakt door MRSA. Voorbeelden zijn flank pijn, braken en een verlies van eetlust. Misselijkheid is vaak de eerste griep-achtige symptomen veroorzaakt door een infectie staph en de laatste symptomen verlicht zodra de infectie ruimt.

Diarree

Diarree, met of zonder abdominale krampen, mogelijk een griep-achtige symptomen veroorzaakt door een bacteriële infectie, met name infecties veroorzaakt door verwende of onrein voedsel. Volgens de Mayo Clinic, kan staph-gerelateerde voedselvergiftiging veroorzaken diarree binnen 1 tot 6 uur na het eten van het besmet voedsel. Diarree veroorzaakt door het griepvirus vaak duurt langer dan de korte duur van de symptomen van een infectie staph veroorzaakt.


gerelateerde artikelen