Activiteiten voor copingvaardigheden onderwijs aan jongeren

July 22

Activiteiten voor copingvaardigheden onderwijs aan jongeren

Overzicht

Copingvaardigheden onderwijs aan preteens en tieners kan hen helpen om stressvolle situaties te beheren op een gezonde manier. Tieners die leren en uitvoering van positieve copingvaardigheden zijn minder waarschijnlijk te wenden tot drugs en alcohol te maskeren hun gevoelens, worden overspoeld door angst en lijden van lichamelijke ziekten veroorzaakt door stress. Leraren, ouders en therapeuten kunnen leren Jeugd copingvaardigheden door middel van activiteiten.

Belang van gezonde gewoonten

Activiteiten voor copingvaardigheden onderwijs aan jongeren

TeensHealth meldt dat stress een grote tol op iemands lichaam, eist dus het is belangrijker dan ooit om te eten healthfully en oefenen regelmatig bij het omgaan met stress. Gezonde gewoonten met uw kinderen bespreken en dan hebben ze het maken van lijsten van 10 gezonde snacks en 10 manieren die ze kunnen passen in 20 minuten lichaamsbeweging. De jongeren in groepjes verdeeld en hebben ze hun oefening en gezonde snack ideeën delen.
De familie kan samenwerken door het invullen van de werkbladen dagelijks voor een week waarin u wordt gevraagd wat ze aten voor het ontbijt, lunch en diner en of zij uitgeoefend gedurende ten minste 20 minuten. Neem een kijkje op de werkbladen aan het einde van de week samen en controleer de positieve aspecten en de dingen die u kunt samenwerken als een familie om te veranderen.

Ontspanningstechnieken

Activiteiten voor copingvaardigheden onderwijs aan jongeren

Ontspanningstechnieken kunt jeugd ter vermindering van hun stress in het moment, volgens de American Academy of kinder- en Jeugdpsychiatrie. Laat ze weten dat ze kunnen gewoon neem diep adem door hun neus en uit door hun mond 10 keer te verminderen stress.

Leren ze een geleide beeldspraak-techniek en het samen oefenen. Instrueer uw tiener haar ogen te sluiten en stelt u zich een plaats dat haar ontspannen en gelukkig maakt. Vervolgens haar aanmoedigen om te gebruiken al haar zintuigen om echt erin. Bijvoorbeeld, als uw tiener haar slaapkamer pakt, ze moet zich richten op het zien van de roze muren, gevoel van de fuzzy tapijt onder haar voeten, horen van haar favoriete muziek op de achtergrond speelt en ruiken haar vanille-geurende kaars branden.

Lijst van Stress Relievers

Vraag uw kind om een vel papier en een lijst van 10 dingen die hij doet, dat hem gelukkig maakt. Voorbeelden geven hem door het delen van sommige dingen die je gelukkig zoals het lezen van een goed boek, het nemen van een bad van bellen en tijd doorbrengen met familie. Vraag uw tiener om te delen zijn lijst en laat hem weten dat alles die hij vermeld hem helpen moet om te voorkomen en omgaan met stress, vooral als hij dat ten minste één ding uit zijn lijst elke dag doet. Iedere keer in een tijdje terug inchecken en vraag hen als hij heeft iets uit zijn "gelukkig"lijst onlangs gedaan.


gerelateerde artikelen