Wat Is de Victoria's Secret Workout Routine?

December 14

Wat Is de Victoria's Secret Workout Routine?

Terwijl de meest beroemde Victoria's Secret, zoals Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Marisa Miller modellen en Heidi Klum, hebben alle organen die moeiteloos kijken, is er een heleboel achter de schermen werken om hen fotoshoot en start-en landingsbaan klaar. De Victoria's Secret Angels werken hard met Justin Gelband voor ten minste 75 minuten per dag te bereiken van hun wereldberoemde vormen, terwijl het eten van een gezonde, vetarme dieet ter aanvulling van hun oefening. Terwijl hun lichamen onhaalbaar kijken, kunt u de Victoria's Secret workout routine voor betere gezondheid vast.

Krachttraining

De Victoria's Secret modellen maken geen geheimen als het gaat om hun sterkte opleiding routines. Krachttraining helpt hen hun lichaam Toon terwijl nog het houden van de beroemde bochten van de VS. Miranda Kerr doet weerstand en functionele training als onderdeel van haar training, terwijl Alessandra Ambrosio zegt dat haar trainer haar door squats leidt en lunges om de ideale Braziliaanse kont. U kunt meer krachttraining nemen in uw routine met behulp van weerstand bands en vrije gewichten te bieden meer weerstand tegen oefeningen zoals crunches, planken, squats en lunges.

Cardio

Cardio is een belangrijk onderdeel van iemands fitness routine, en de Victoria's Secret Angels zijn geen uitzondering. Trainer David Kirsch werkte met Heidi Klum na haar derde zwangerschap en ervoor gezorgd dat ze verloofd in overvloed van cardio om overtollig vet te verbranden. Miranda Kerr wordt kickboksen en andere hoge intensiteit cardio toegevoegd aan haar workouts, met inbegrip van dagelijkse punten. Bij het maken van een oefeningsroutine, omvatten ten minste 30 minuten van cardio per dag. Of je loopt, run, kickbox, dansen of sporten, het kan helpen uw lichaam verbranden van vet om vitrine uw harde werk.

AB werk

De Victoria's Secret gestemde buik is voortdurend wordt ontblootte tijdens fotoshoots, commercials en baan laat zien, dus de engelen bijzondere aandacht besteden aan hun buik toning. In plaats van duizenden crunches te doen, gebruik de meisjes soorten fitness zoals dans en capoeira te Toon abs met taille beweging in plaats van hard-core crunches. Marisa Miller geeft de voorkeur aan met behulp van weerstand bands tijdens het kijken naar televisie, en Miranda Kerr besteedt ten minste 30 minuten per dag werkt specifiek op haar core, wapens en evenwicht. Wanneer u ab oefeningen uitvoert, is techniek het meest belangrijke onderdeel. Houd uw abs bezig en je rug neutraal ten behoeve van de meest.

Dieet

Een lichaam zoals die worden weergegeven op de Victoria's Secret baan zijn niet gewonnen door een paar uur van dagelijkse oefening alleen. De meisjes houden aan tamelijk streng diëten te houden van hun lichaam mager en vetvrij. Gestoomde groenten, zijn kip en vis vaak op het menu, samen met keuzes zoals yoghurt en fruit voor het ontbijt. Marisa Miller ook vermijdt alcohol, frisdrank en koolhydraten voor een shoot en eet rauwe, schoon voedsel 48 uur voordat een scheut of start-en landingsbaan show. Eten van voedingsmiddelen die zijn laag in calorieën nog zeer voedend vaak kan gedurende de dag houden de branden van uw metabolisme en leveren uw lichaam met de brandstof die nodig is voor een doeltreffender gewichtsverlies.


gerelateerde artikelen