Hoe veilig verwijderen van neus haren

November 18

Hoe veilig verwijderen van neus haren

Toen mannen de leeftijd van 30 jaar raakte, kunnen ze beginnen te merken ongewenste snorharen uitsteken van hun neus. Zodra u met de leeftijd begint, zal uw neus haren worden dikker. Dit kan zeer pijnlijk zijn, waardoor je zelfbewust wanneer die in het openbaar.

Neus haren zijn iets dat moeder natuur die bestemd zijn om te voorkomen dat vuil in onze neus. Echter, als u niet tevreden bent met uw neus haren wilt verwijderen, kunt u dit doen zonder zorgen. Wanneer knippen neus haren, veiligheid is het belangrijkste ding in gedachten te houden. Met behulp van bepaalde voorzorgsmaatregelen, kunt u dit veilig doen.

Stap 1

Reinigen van uw neus. Voordat u neus haren verwijdert, zorg ervoor dat uw neusgaten schoon voor gemakkelijker verwijderen. Het is moeilijk om het knippen van de haren die hard of vast samen met vuil. Op dit moment, moet u ook neus haren die je met een vochtige doek hebt scheiden.

Stap 2

Verwijder uw neus haren in een goed verlichte ruimte. Voor de veiligste verwijderen is het belangrijk dat u de juiste verlichting om er zeker van te zijn dat je duidelijk kunt zien wat u zijn trimmen. Dit zal sterk verminderen de kans op pijn jezelf.

Stap 3

Ga voor een vergrotende spiegel te staan. Dit zal u een close-up beeld geven van het gebied dat u zijn trimmen, vermindering van de kans op letsel, en maak het trimmen van een veel eenvoudiger taak.

Stap 4

Kantel uw hoofd achterover en til uw neusgat. Dit krijgt u een beter zicht, zodat u het juiste bedrag van de haren uit trim.

Stap 5

Zet de neus tondeuses en invoegen in neusgat. Begin met het knippen van de haren die zijn steken uit je neus eerst en vervolgens werk je weg.

Waarschuwingen

  • Gebruik nooit scherpe voorwerpen zoals scharen om trim je neus haren. Niet alleen kunnen ze pijn en irritatie veroorzaken, maar ze kunnen zeer gevaarlijk zijn, waardoor u permanent litteken jezelf met slechts een kleine, toevallige ruk.
  • Vermijd het gebruik van pincet. Ze pijn en kunnen leiden tot een infectie.

Tips

  • Niet overdreven trim. U hoeft niet te proberen en te ontdoen van al uw neus haren, gewoon verwijderen die haren die zijn steken uit uw neusgaten.
  • Selecteer kwaliteit neus tondeuses.
  • Altijd uw neus tondeuses Reinig na elk gebruik te verminderen van de verspreiding van ziektekiemen.

Wat die u nodig hebt

  • Vergrotende spiegel
  • Neus tondeuse

gerelateerde artikelen