Dermatoloog aanbevolen gezicht Moisturizers

September 10

Dermatoloog aanbevolen gezicht Moisturizers

Volgens de Mayo Clinic is het doel van een goed gezicht moisturizer de preventie en de behandeling van droge huid. Het dient ook als hulpmiddel bij de verbetering van de Toon en de textuur van de huid. Sommige moisturizers bevatten bevochtigingsmiddelen, die fungeren als een belemmering om in water te houden. Producten aanbevolen door een dermatoloog zijn over het algemeen meer betrouwbaar en betrouwbaar. Ze zijn ook gemakkelijk gevonden in supermarkten en drogisterijen want verpakking meestal zeggen zullen "Dermatoloog aanbevolen" recht daarop.

Cetaphil dagelijks Facial Moisturizer

Cetaphil dagelijkse Facial Moisturizer is een licht-gevoel moisturizer ontworpen te verlaten het gezicht glad. Het is niet-comedogeen zijn, zodat het niet poriën verstoppen en acne veroorzaken. Het bevat ook SPF 15 ter bescherming van de huid tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. Dit helpt voorkomen dat vroegtijdige rimpels. Het wordt aanbevolen voor alle huidtypes en heeft geen geur. Daarnaast kan het worden gebruikt onder make-up voor een onberispelijke toepassing.

Eucerin dagelijks bescherming gezicht Lotion

Niet alleen heeft de voorkeur van Eucerin dermatoloog, wordt het aanbevolen door de Stichting van de tegen kanker van de huid. Deze vochtinbrengende crème bevat SPF 30 om te helpen blokkeren UV-stralen. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd en is niet vet, waardoor het ideaal is voor gebruik onder make-up. Het is dienstig voor gevoelige huid omdat het niet-comedogeen en parfum vrij, maar geschikt voor alle huidtypes is. Dit product bevat melkzuur, een bewezen anti-veroudert ingrediënt dat wordt gewonnen uit melk. Het werkt door het scrubben de dode oppervlakte huidcellen.

De verse olie-vrij vocht Neutrogena

Neutrogena beschrijft deze moisturizer als lichtgewicht zonder een residu achterlaat. Het wordt geformuleerd met een multi-vitamine complex van vitaminen A, C en E, waardoor het een perfecte steun voor droogte of glans. Het is niet-comedogeen en bevochtigingsmiddelen bevat. Bevochtigingsmiddelen helpen verhogen van water in de huid zonder verstopte poriën, wat dit product ideaal voor alle huidtypes. Een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid product moet over het gehele gezicht en de hals worden gladgestreken.


gerelateerde artikelen