Gezonde Snacks als verlangen snoep

February 28

Gezonde Snacks als verlangen snoep

Een verlangen naar snoep is niet altijd alleen in je hoofd. De Yale Medical Group wijst erop dat het hunkeren naar soms vloeien uit de hormonale activiteit, lage bloedsuikerspiegel of van het lichaam behoefte aan een specifieke nutriënt voort. Geef niet toe aan een verlangen door een zoete snack kauwend, echter, omdat het hunkeren naar worden ook veroorzaakt door emoties, geuren en psychologische factoren die verschillen wild onder mensen. Een goed-rond gemaakte dieet eten, laat jezelf te hongerig en kies snacks zonder toegevoegde suiker om te controleren het hunkeren naar niet.

Fruit

Fruit is een voor de hand liggende keuze voor snacking wanneer u bent hunkeren naar iets zoet. Fruit is van nature zoet en biedt de voordelen van vitaminen en vezel in uw dieet. Je zou moeten 2 kopjes fruit per dag eten en snoepen is een geweldige manier om dat te doen. Het kiezen van een hele stuk fruit, is zoals een appel, banaan, perzik of peer, snel en gemakkelijk, vooral wanneer je bezig bent. Voor iets een beetje meer uitgebreide, maken een salade met tropische vruchten en meng de gehakte koriander en limoen sap of Voeg verse muntblaadjes een kom van bessen. Licht appel- en perenbomen segmenten stoom, en bestrooi met kaneel en nootmuskaat voor een heleboel smaak en weinig calorieën.

Zuivel

Yoghurt voldoet aan een zoete tand, wanneer je het eet met fruit. Gebruik van yoghurt en Vermijd de meeste commerciële, gekruide yoghurt omdat ze de neiging hoog in suiker is toegevoegd. Lees aandachtig de etiketten. Meng de magere of vetvrije kwark met gehakte appelen en kaneel voor zoetheid en unieke smaak en textuur. Plakjes kaas en appels paar goed, maar Bekijk het vetgehalte van de kaas.

Volle granen

Een snelle kom havermout gegarneerd met bessen niet alleen kan een verlangen te temmen, de vezel zal ook helpen u gevoel volledig zodat u minder eten. Muffins en snelle broden uit volle granen voor de gezonde fiber maken, en appelmoes of geprakte bananen gebruiken om te zoeten uw gebakken goederen zonder het gebruik van suiker. Hele korrels couscous kookt snel omhoog en winsten van zoetheid met de toevoeging van gedroogde vruchten zoals abrikozen, cranberries of rozijnen.

Groenten

Je zou niet denken dat groenten geschikt zijn voor het voldoen aan een verlangen, maar veel zijn van nature zoet. Snack op een kom van druif of cherry tomaten wanneer een verlangen raakt of boven een kleine stapel van echt verse, rauwe erwten met een klodder yoghurt gemengd met muntblaadjes. Jonge wortelen zijn erg lief, maar de baby wortelen zie je in zakken bij de winkel, terwijl nog steeds zoet, zijn zorgvuldig bereide en verwerkte volwassen wortelen. Omzetten in zoete aardappelen gezonde frietjes in de oven- of bovenkant koud, gestoomde bieten met een beetje geitenkaas.

Pure chocolade

Wanneer de suiker cravings zijn overweldigend, een klein stukje pure chocolade te eten. Vergeet niet om uw inname gematigd houden. Donkere chocolade wordt gemaakt met minder suiker dan andere soorten chocolade en bevat anti-oxidanten die lagere cholesterol en bloeddruk helpen kunnen. Eet niet meer dan 1 oz. van donkere chocolade per dag, beveelt aan de University of Michigan Health System.


gerelateerde artikelen