Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

November 25

Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

Bereiken van een soepele en stralende voltooiing kan lijken overweldigend met de talloze producten en voorgestelde regimes op de markt. Het lijkt gemakkelijker te beknibbelen op huidverzorging en stapel op de make-up nep van de gloed in plaats daarvan. Aan het eind van de dag is het verzorgen van uw huid echter de meest belangrijke stap, aangezien het zal gevolgen hebben voor zowel het gemak waarmee make-up glijdt op en hoe goed uw huid veroudert. Gladde huid van het gelaat is mogelijk en gebeurt best met een vereenvoudigde dagelijkse routine.

Stap 1

Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

Verwijder alle make-up door een olie-gebaseerde make-up remover in uw huid masseren, en spoelen met warm water. Make-up de huid kan uitdrogen en is het best om te starten met een helder oppervlak bij het bereiken van een diep reinigen. Zoals olie olie trekt, olie-gebaseerde verhuizers werken goed op zelfs vette en acne-gevoelige huid te trekken uit de onzuiverheden en verduidelijken zonder huid irriteren.

Stap 2

Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

Neem een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid gezicht exfoliant en brei het in uw huid met behulp van een cirkelvormige beweging. Vermijd de ogen, neus en mond. Richten op gebieden met donkere vlekken of acne littekens te helpen met het vernieuwen van het oppervlak. Gebruik een natuurlijk afgeleide exfoliant, zoals een product met een suiker- of geplette shell base, zoals dit is geschikt voor alle huidtypes. Spoel de exfoliant van je gezicht met warm water en dep droog met een schone handdoek. Exfoliëren slechts eenmaal per week om te voorkomen dat de huid uitdroogt.

Stap 3

Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

Reinig de huid met een zacht reinigingsmiddel, met gebruikmaking van dezelfde techniek als bij de exfoliant. Balsem en room reinigingsmiddelen werken goed voor normale, droge en gevoelige huid te verwijderen van onzuiverheden met behoud van de huideigen natuurlijke Vochtwerende laag en zijn ideaal voor het ontharden met dagelijks gebruik. Reinigen met een reinigingsmiddel op basis van salicylzuur ter bestrijding van acne, als je een vette of acne-gevoelige huid hebt.

Stap 4

Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

Doordrenk een wattenschijfje in sommige toner geformuleerd voor uw huidtype, en het over je gezicht vegen. De toner zal helpen om elke huid type-specifieke problemen zoals acne, droogte of overtollige olieproductie richten. Reinigen en tone ochtend en avond.

Stap 5

Hoe krijg ik gladde huid van het gelaat

Een zachte moisturizer van toepassing op uw huid. Een lichtgewicht formule gebruiken met SPF tijdens de dag, beschermen de huid terwijl het toevoegen van zachtheid. Kies een glans-control vochtinbrengende crème gedurende de dag als je een vette huid hebt. 'S nachts, kiezen voor antioxidant-beladen moisturizers die niet te zwaar, om te voorkomen dat verstopping poriën. Gel en olie gebaseerde moisturizers zijn ideaal voor het opnieuw alle huidtypes 's nachts in evenwicht brengen. Olie gebaseerde moisturizers zijn veilig voor zelfs olieachtige huid, als ze huideigen oliepeil te reguleren en te voorkomen dat het doormaken van olie op zijn eigen.

Tips

  • Als u niet een make-up remover aan kant, in plaats daarvan voor olijfolie of kokosolie bereiken.
  • Papieren handdoeken ook werken goed voor je gezicht droog, klopte zoals ze zijn vrij van bacteriën of wasmiddel residu dat kan vaak worden gevonden op handdoeken.

Wat die u nodig hebt

  • Olie gebaseerde make-up remover
  • Facial exfoliant
  • Handdoek
  • Reinigingsmiddel
  • Wattenschijfje
  • Toner
  • Vochtinbrengende crème

gerelateerde artikelen