Maaltijd plannen voor drukke moeders

March 9

Maaltijd plannen voor drukke moeders

Moeders zijn tegenwoordig erg druk. Een full-time baan buitenshuis werken, behoud van de hoeve, fokken van jonge geitjes, uitvoeren van boodschappen en bemannen van auto zwembaden laat weinig tot geen tijd voor de noodzakelijke dingen, zoals het uitzoeken wat te maken voor het diner. Good Housekeeping suggereert maken grotere maaltijden in het weekend wanneer heb je meer tijd en gebruiken van deze restjes gedurende de week. Vind een maaltijd plan dat werkt voor uw drukke levensstijl.

Betekenis

Als een moeder is uitgaven quality time met uw gezin één van de belangrijkste doelstellingen die u kan hebben. Omdat zo veel verplichtingen en tijdsbeperkingen, kan het schijnen bijna onmogelijk om te zitten aan een lekkere maaltijd met iedereen. Als uw familie een huis-gekookte maaltijd elke nacht verwacht, wilt u ervoor zorgen dat u al uw tijd uw maaltijden bereiden, maar liever genieten van uw familiebedrijf niet uitgeven.

Typen

Kies voedingsmiddelen die zijn zuinig, maar ook kunnen worden gebruikt in meerdere maaltijden. Verschillende pond van hamburger op voorhand bruin en dan bevriezen in geportioneerde zakken of containers voor later gebruik. Kip borsten kunnen worden gekookt geavanceerde en vervolgens bevroren voor later gebruik. Hebben zakken salades klaar voor een snelle salade maaltijd en dobbelstenen verse plantaardige toppings op voorhand zoals rode paprika's, komkommers, wortelen, tomaten en komkommers. Crock pot recepten voor een paar nachten van de week te gebruiken. AARP wordt uitgelegd dat u geld besparen kunt door gebruik van goedkopere stukken vlees, omdat ze zullen moe als ze langzaam koken. Voeg uw favoriete knippen van vlees, groenten en je hebt een complete maaltijd. Sommige crock pot diners kunnen worden bereid de avond tevoren en toegestaan om langzame cook hele dag, zodat u meer tijd rond de tafel in plaats van in de keuken.

Oplossingen

Oog op de ontwikkeling van de meest efficiënte maaltijden, moet u een maaltijd plan elke week of maand op voorhand te organiseren. Net als u een gezinsbudget maakt, u moet ook het genereren van een familie maaltijd plan. U kunt een verordineerde menu met behulp van een maandkalender maken of u kunt een online versie zoals die in het USDA. U kunt in mijn piramide maaltijden voor het hele gezin gebaseerd op hun gewicht, de leeftijd, de hoogte en de beperkingen van de geïndividualiseerde speciaal dieet plan.

Aanbevelingen

Om tijd te besparen op uw maaltijd plannen, probeer ook uit uw boodschappen te plannen voor de hele week of maand. Heb altijd een lijst beschikbaar van alle ingrediënten die u nodig heeft voor elke maaltijd. Winkelen op dagen wanneer u kunt gaan door jezelf en de winkel niet bezet, zoals een maandagochtend direct nadat u de kinderen op school afzetten. Gebruik je vrije tijd prepping ontbijten en diners voor de volgende dag.

Resultaat

Niet alle maaltijd plannen moeten vallen op moeder elke dag van de week. Vragen voor groep participatie met de voorbereiding van de maaltijd, koken en opschonen in een verantwoordelijk leerervaring voor uw kinderen omzetten kunt. Sommige families zal genieten van het nemen van bochten koken bepaalde nachten van de week. Zelfs het roosteren van bagels of botert de Toost kunt kleinere kinderen voelen alsof zij uit ontbijt helpen maken. Dit zal helpen het werklading af van je nemen.


gerelateerde artikelen