Hydratatie voor Weight Loss

October 26

Hydratatie voor Weight Loss

Goede hydratatie heeft lange tijd beschouwd als een essentiële sleutel tot gewichtsverlies, maar het ideale bedrag dat je moet consumeren is vaak in debat. Omdat water is goedkoop en gemakkelijker om langs te komen dan vele andere gewichtsverlies en-methoden, echter zijn geen redenen die suggereren dat het kan helpen bij gewichtsverlies niet lichtvaardig genomen door die worstelen om een optimaal gewicht te handhaven. Er bestaan verschillende verklaringen voor waarom hydratatie zo belangrijk is.

Belang van Water

Bijna twee derde van het menselijk lichaam bestaat uit water. Zijn functies omvatten alles, van het verwijderen van afval naar het reguleren van de lichaamstemperatuur te smeren van gewrichten, gewoon om een paar te noemen. Water ook fungeert als een natuurlijke eetlustremmer en helpt bij het metabolisme. Met al deze functies is het verbruik van water essentieel voor het normaal functioneren van het lichaam.

Gevolgen van uitdroging

Een gebrek aan waterverbruik kan schadelijk zijn voor je lichaam. Als uw hydratatie gedaald met slechts 2 procent, kunnen vage gedachten, gebrek aan concentratie en moeilijkheid visueel gericht optreden. Als u vaak het gevoel vermoeid in het midden van de dag en kan niet postuur uiterlijk waarom, is uitdroging waarschijnlijk de boosdoener, waardoor op zijn beurt oefenen moeilijk uit te voeren. Wanneer u zijn niet goed gehydrateerd, kan je ook een branderig gevoel in je maag die vergelijkbaar is met honger pangs voelt. Dit gevoel kan u ten onrechte leiden tot geen onnodige calorieverbruik. Het is ook gekoppeld aan verhoogd risico van kanker, vroegtijdige veroudering, prikkelbaarheid, angst en tal van andere kwalen. Koppelingen zijn zelfs gelegd tussen chronische uitdroging en obesitas.

Hoe Water gewichtsverlies bevordert

Volgens Revive Your Life, een studie, uitgevoerd aan de Universiteit van Washington te vinden dat een 8-oz. glas water drinken middernacht geëlimineerd honger pangs in 98 procent van de onderwerpen, dus het verminderen van calorie-inname van middernacht snacks. Water kan ook leiden tot een stijging energie, zodat u push harder door deze trainingen. "Het dagboek van klinische endocrinologie en metabolisme" een studie gepubliceerd in 2003 onderzoeken de thermogene werking van water. Onderzoekers onder leiding van Michael Boschmann gevonden dat het consumeren 16 oz. van water veroorzaakt een 30 percentenverhoging in metabolisme, meestal te wijten aan het lichaam het water naar lichaamstemperatuur verwarmen.

Andere dranken

Zuiver water is de meest gunstige vorm van vloeistof om te consumeren. Suikerhoudende dranken lege calorieën bevatten, plus ze kunnen ertoe leiden dat uw lichaam strijd te absorberen het water die het nodig heeft. Cafeïnehoudende dranken kunnen zelfs meer schadelijk gevolg van het diuretisch effect van cafeïne, waardoor de hoeveelheid uitscheiding van water uit het lichaam te worden opgeheven.

Aanbevelingen

Het debat van precies hoeveel water moet worden verbruikt wordt voortgezet. Kunt u uw eigen opgeleide oordeel op basis van de feiten. Elke dag dat we ongeveer twee kopjes water als waterdamp uitademen. Normale dagelijkse transpiratie veroorzaakt ongeveer twee kopjes water verloren gaan. De darmen en de nieren gebruiken ongeveer zes kopjes water elke dag voor normale werking. Die bedraagt tien cups. Wanneer u aan die oefening toevoegt, vergroot u de minimale hoeveelheid water u gewoon voor dagelijkse functies moet. En voor gewicht-verlies voordelen, overstag op een paar meer kopjes op dat totaal.


gerelateerde artikelen