Hoe u een Trek Tag langs koppelt aan een fiets

January 2

Hoe u een Trek Tag langs koppelt aan een fiets

De Trek-tag langs, soms genoemd een trail-a-bike, combineert de tandem fietsen ervaring met de behandeling van een fiets aanhangwagen. Dit apparaat kunt u uw fiets rijden met uw kind veilig gehecht en trappen op zijn eigen fiets aanhangwagen. Het ontwerp van de straal van de voorwaartse nek en een verticale-draaipunten hapering kunt de tag langs te hechten aan standaardformaat fietsen. Bovendien komt het met een selectie van hapering inzetstukken die passen op de meeste zetel posten. Bijlage is relatief eenvoudig en in de meeste gevallen kunnen u en uw partner hitch van de tag langs, in een korte tijd.

Stap 1

De fiets stabiel. Los van de kraag van de compressie bij de bovenkant van de zitbuis met een metrische moersleutel of een quick release-hendel met de hand los. Lift van de zetel en zadelpen uit de zitbuis.

Stap 2

Selecteer de juiste hapering invoegen volgens de diameter van de zadelpen. Los van de quick release-hendel op de kraag van de compressie tag-along. Duw de insert volledig in de kink in de kabel met de hand.

Stap 3

Vraag je partner naar het midden van de tag-along liften bovenop de zitbuis zoals u opnieuw koppelen aan de stoel.

Stap 4

Sluit het uiteinde van de zadelpen door het invoegen van kink in de kabel en in de zitbuis op de fiets. Aanpassen van de zetel naar de gewenste hoogte en draai de moer of quick release-hendel op de stoel kraag voor de compressie van de buis.

Stap 5

Draai met de hand de quick release-hendel op de tag-along kink in de kabel.

Tips

  • Sommige modellen hebben compressie bouten op de kink in de kabel die u met een hex moersleutel scherpen.

Wat die u nodig hebt

  • Metrische moersleutel

gerelateerde artikelen