Het beste dieet & oefeningsprogramma te verliezen 100 pond

September 24

Het beste dieet & oefeningsprogramma te verliezen 100 pond

Overzicht

Om te verliezen 100 pond, moet u een dieet en lichaamsbeweging programma die u toelaat om vet te verbranden en spieren te bouwen. Volgens het boek "Essentials van anatomie en fysiologie" heeft het bedrag van de spier versus vet een rechtstreekse impact op je stofwisseling. Spiercellen verbranden meer calorieën dan vetcellen, dus hoe meer je je vetreserves verminderen en bouwen spier, hoe hoger uw basaal metabolisme zal zijn. Raadpleeg uw arts vóór het begin van een dieet en lichaamsbeweging programma.

Cardiovasculaire oefening

Cardiovasculaire oefening of cardio, is een van de beste manieren om 100 ponden te verliezen. Cardio is ontworpen om vet te verbranden en ervoor zorgen dat uw hart en longen werkt efficiënter. Cardiovasculaire oefening is ook een manier om te beginnen een trainingsprogramma. U kunt branden vet tot een punt waar u meer geschikt en sterker en uw hart heeft meer uithoudingsvermogen voordat u krachttraining toevoegt aan uw routine. Cardiovasculaire oefening kan kan worden gedaan in de sportschool of op uw eigen en iets dat uw hartslag de aerobe of anaerobe drempel verhoogt. Dit maakt je hart te leren om zuurstof efficiënter gebruiken en zorgt ervoor dat je lichaam afhankelijk van vet als energiebron. Doen cardiovasculaire oefening ten minste vier keer per week kunt verliezen 100 pond.

Krachttraining

In combinatie met cardio moet u consequent gewicht trein om uw doel te bereiken. Zodra u zijn geregeld in een regime van cardio en je hebt verloren wat overtollig vet, kunt u een kracht training routine om te beginnen met bouwen en ontwikkelen spier beginnen. Het leerboek "Exercise Physiology: Energy, Nutrition and Human Performance" beschrijft hoe krachttraining maakt gebruik van gewichten, zoals halters, gewogen geneeskunde ballen of kettlebells, verhogen spiertonus en helpen u bij het bouwen van de algehele sterkte. De vorming van gezonde spieren is ook een manier om ervoor te zorgen een hogere stofwisseling zal verbranden meer calorieën rusttoestand. U kunt als cardio, sterkte trein op de sportschool of op uw eigen. Kies oefeningen die werken van verschillende spiergroepen, en sta toe ten minste 24 uur rust voor het uitoefenen van dezelfde spieren.

Wijzig uw dieet

Naast uw cardio- en krachttraining, vast een dieet dat u naar uw 100 pond gewichtsverlies doel leiden zal. Een vezelrijk, caloriearm dieet is een van de beste manieren om dit te doen. Groenten, fruit en magere eiwitten zodat de vitaminen, vezels en eiwitten die je lichaam nodig als brandstof heeft toevoegen. Vermindering van calorieën in combinatie met oefening helpt u bij het handhaven van een calorie-tekort, verbranden de overtollige energie opgeslagen in je vetcellen. Om te verliezen van 1 pond vereist een calorie-tekort van 3500 calorieën wekelijks of 500 calorieën per dag. Oefening combineren met dieet kunt u veilig verliezen 2 pond per week. Door te genieten van voedsel dat hoog in vezel en eiwit, voelt u volledige langer, die helpt u bij het verminderen van uw dagelijkse calorieverbruik.


gerelateerde artikelen