Het verbeteren van de omloop van de ader

February 18

Het verbeteren van de omloop van de ader

Spataderen formulier wanneer bloed terug naar het hart kunnen niet efficiënt door de aders in de benen en voeten circuleren. Dit zorgt ervoor dat het bloed naar zwembad, resulterend in grote, gedraaide lelijke aderen. Verbeteren circulatie kan verlichten de symptomen van deze aandoening en ertoe leiden dat nieuwe vormen. Uw strategie ter verbetering van de circulatie vergt een multidisciplinaire aanpak waarin veranderingen in levensstijl, het dragen van de juiste soorten kleding en zelfzorg, zoals wordt vriendelijker voor je benen.

Dressing voor betere verspreiding

Praat met uw arts over het krijgen van compressie kousen. Ze constante druk uitoefenen op de benen en verbetering van de circulatie van bloed terug naar het hart. De mate van compressie nodig zal afhangen van de ernst van uw aandoening. Uw arts zal schrijven een recept of u adviseren in de aankoop van receptvrije kousen uit een apotheek of een medische voorziening te slaan. Slijtage flats of schoenen met lage hakken---volgens de Mayo Clinic, deze schoenen maken de kuitspier werken harder, die verbetert de circulatie in het been. Vermijd strakke kleding rond de benen, de taille en de lies.

Verbetering van de circulatie met beweging

Oefening is een van de beste manieren om het verhogen van uw verkeer en spataderen te verminderen. Een van de beste manieren---wandelen---kan overal gedaan worden en vereist geen fancy apparatuur. Praat met uw arts voor begeleiding bij het uitwerken van een geschikte oefening plan. Blijf niet in een positie te lang---of zittend of staand. Bewegen elk half uur of zo zoals aanbevolen door de Mayo Clinic.

Eten voor betere aderen

Sterkere aderen circuleren bloed beter. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt het eten van vezelrijk complexe koolhydraten, zoals hele granen zoals volkoren havermout en bruine rijst; en voedingsmiddelen rijk aan bioflavonoïden, zoals donkere bessen, lommerrijke groene, knoflook en uien. Deze voedingsmiddelen verbetering van gezondheid van de ader, die betere verspreiding zal bevorderen.

Self-zorg voor je benen

De Mayo Clinic adviseert u verheffen je benen boven het hart meerdere malen gedurende de dag om opwaartse bloedstroom. Sommige artsen stellen voor dat u niet met je benen gekruist zitten moet als dit goede doorbloeding kan belemmeren.


gerelateerde artikelen