Gewogen kant bochten verminderen terug vet?

February 15

Gewogen kant bochten verminderen terug vet?

Veel mensen worstelen met rug vet--die vervelende vet deposito's die er als uitzien rollen op de zijkanten van je rug mid-- en lager. Gewogen kant bochten zal helpen versterken van de spieren onder de achterzijde vet, maar niet specifiek het vet dat zich boven die spieren bevindt verminderen. Je moet om vet te verbranden algemene, verbranden meer calorieën dan u verbruikt.

Halter Side Bends

Kies een licht gewicht--niet meer dan 10 pond-- en houd hem in je linkerhand. Laat uw linker arm hangen naar beneden tegen uw kant. Buig uw taille aan de overkant van de halter totdat je een rek voelt. Langzaam terug naar de rechtop, en blijven de beweging en buig aan dezelfde kant dat het gewicht op. Tot zover een rep. Twee sets van 12 tot 15 herhalingen doen.

Spieren gewerkt

De gewogen kant bocht werkt de obliques, die verantwoordelijk voor lumbale flexie, lumbale rotatie, laterale flexie van de lumbale wervelkolom zijn. Ze verhogen ook de intra-abdominale druk. De oefening werft ook de quadratus lumborum, of diep laag terug laterale flexor; de iliopsoas, of heup flexoren; erector spinae spieren, bovenste en middelste trapezius, Musculus levator scapulae, gluteus medius en gluteus mimimus.

Spot Reductie Myth

Er is niet zoiets als spot reductie oefening--met andere woorden, er is geen één oefening die het vet uit je rug, of je dijen of je buikspieren zullen branden. Hoewel velen beweren dat ze hebben een "magische geheim" om te bannen terug vet, is er geen stof tot dergelijke claims. Oefeningen die deze werkplaatsen werken alleen de spieren onder het vet--die kan eigenlijk maak je kijken groter.

Vet te verliezen

Om te verliezen een pond van vet, moet je 3500 calorieën te verbranden. U kunt dit doen door het verminderen van uw calorie-inname en het creëren van een tekort of door uit te oefenen om die extra calorieën te verbranden. Een combinatie van de twee werkt goed; u kan dit doen door het dieet alleen, maar sommige cardiovasculaire oefening en enkele gewicht opleiding toe te voegen krijgt uw lichaam in betere vorm. De gewogen kant bocht is een goede oefening op te nemen in uw training, omdat het gebruikmaakt van een heleboel spieren en uw core sterkte verbetert.


gerelateerde artikelen