Hoe te te nemen van vitamine C & E voor de huid

March 17

Hoe te te nemen van vitamine C & E voor de huid

Vitaminen C en E hebben specifieke rol bij de gezondheid van uw huid. Vitamine C vermindert de gevolgen van beschadiging door de zon, die droogt uit huid en vermindert de elasticiteit. Vitamine E helpt herstellen van ruwe of droge huid, met inbegrip van de huid beschadigd door zonlicht. Beide zijn beschikbaar in mondelinge en actueel supplementen, maar over het algemeen actuele toepassingen zijn effectiever omdat de huid eindigt ontvangen een hogere concentratie van de voedingsstoffen.

Stap 1

Neem een supplement elk (ongeveer 200 mg) van zowel vitaminen C en E elke dag. Kun je deze op verschillende tijden of samen op hetzelfde moment, bij voorkeur op een lege maag om de meest efficiënte spijsvertering van de vitaminen. Drink 8 ounces van water met de pillen.

Stap 2

Het wassen van uw huid alvorens alle actuele toepassingen. Vitaminen in de olie op uw huid gevangen of afgebogen door stof of vuil zal zijn van geen waarde op uw huid.

Stap 3

Breng een ruime hoeveelheid vitamine C of E actueel crème aan uw huid en wrijf het zachtjes met je vingers. U kan een crème die beide vitaminen bevat of aparte crèmes gebruikt. Wrijf in de crème totdat u hebben een dunne laag van room die betrekking hebben op uw huid.

Stap 4

Toepassen actueel crèmes of twee keer per dag, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en hoe beschadigde uw huid is.

Waarschuwingen

  • Vitamine C actueel crème is geen substituut voor zonnebrandcrème. Zorg ervoor dat toepassing van zonnebrandcrème 30 minuten vóór het binnenrijden van direct zonlicht.
  • Als u een reactie op de pillen, zoals een huiduitslag of jeukende huid, ontwikkelt het gebruik te staken en bezoek aan uw arts zo spoedig mogelijk. U kan een allergische reactie op de vitaminen of een ingrediënt in de room hebben.

Tips

  • Uw aanbevolen toewijzing van vitamine C per dag consumeren. Vitamine C komt voor in veel vruchten, groente en vruchtensappen, en kan ook worden genomen als een pil. Ter aanvulling van uw huid met vitamine C werkt alleen als u al de aanbevolen hoeveelheid vitamine C via je dieet krijgt; anders, u enkel aanpakken van een tekort in plaats ter aanvulling van uw dieet en de huid. Houd in gedachten dat actuele toepassingen van vitamine C niet naar voedingsaanbevelingen tellen.
  • Het duurt ten minste twee of drie weken voordat de voordelen van deze vitamines worden weergegeven in uw huid.
  • Het is veilig om te Neem mondeling pillen en actueel crèmes op de zelfde tijd gebruiken.

Wat die u nodig hebt

  • Vitamine C en E (pil of crème)

gerelateerde artikelen