Heb je kunt citroensap voor het ontbijt om gewicht te verliezen?

November 4

De zure smaak citroensap kan de indruk dat het oplost calorieën, maar de waarheid is dat geen voedsel magische gewichtsverlies eigenschappen bevat verlaten. Dat gezegd hebbende, citroensap is zeer laag in calorieën, en het kan een gezonde toevoeging aan uw ontbijt wanneer u wilt afslanken.

Gewichtsverlies en citroensap

Je verliezen gewicht door het eten van minder calorieën dan u brandt, wordt gevraagd je lichaam opgeslagen vet voor energie verbranden. Citroensap kan niet vet te verbranden of versnellen van uw metabolisme, zodat het verlies van het gewicht niet toenemen. Op slechts 7 calorieën per ounce, echter past citroensap mooi in een verminderd caloriedieet. Drinking water met citroen in plaats van jus d'orange in de ochtend kan u helpen bereiken uw gewicht-verlies doelen, zoals sinaasappelsap een flinke 122 calorieën per kopje bevat. Met behulp van citroen in plaats van suiker in je thee is ook een slimme zet, als dit lege calorieën uit uw ontbijt-maaltijd snijden zal.

Tips

  • Citroen-drinkwater op eigen zal niet helpen je verliest gewicht. Het moet gecombineerd zijn met de juiste voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

gerelateerde artikelen