Hoe beïnvloedt passief-agressieve stoornis ouderschap?

December 26

Hoe beïnvloedt passief-agressieve stoornis ouderschap?

Ouderschap vaardigheden zijn geleerd en ontwikkeld uit de kindertijd, en zijn zo specifiek aan mensen als hun ervaringen zijn. Succesvol ouderschap vereist de toepassing van de positieve vaardigheden die je hebt geleerd aan het verhogen van uw eigen kinderen. Echter, zou u sommige unhealthful gedrag in jezelf, zoals passieve agressieve stoornis haven. According to counselor, psychotherapist and clinical hypnotherapist Andrea Harrn, published on the website Counseling Directory.org, passive aggressive behavior takes many forms.

Passieve

Harrn legt uit dat een passieve agressieve ouder niet altijd openlijk onthullen misschien woede of wrok, alsof alles in orde is wanneer in werkelijkheid ze boos zijn. Dit onvermogen om ware gevoelens en intenties te drukken is een destructief patroon waardoor echte vertrouwen in de bovenliggende en onderliggende relatie te verslechteren.

Agressieve

Passieve agressieve neigingen omvatten bottelen gevoelens en vervolgens uit te drukken met verborgen of heimelijke negatieve gedragingen. Harrn beschrijft dit als een mokkend, obstructie en geven boos kijkt. Dit soort ouderschap laat kinderen gekwetst en verward met geen tastbare manier op te lossen van de negativiteit omdat zij een duidelijk idee van wat het probleem is, of wat ze hebben gedaan niet hebben verkeerd.

Stoornis

Passief-agressief gedrag kan worden gezien als emotioneel misbruik, vooral als het chronisch wordt herhaald en lopende, Harrn zegt. Het schept verwarring en leidt tot diepe wrok, psychologische pijn en pijn aan alle betrokken partijen. Het manifesteert vaak in andere negatieve en schadelijke gedrag, zoals het negeren en weigert te communiceren, waaronder dubbelzinnig. Het kan ook uitstel, cynisme en obstructieve manipulatie naar processen van positieve verandering. Anderen de schuld te geven en zien een's zelf als het slachtoffer is een ander handelsmerk, alsmede de goedkeuring en genegenheid, klagen en wordt boos om aandacht.

Oplossing

Als je jezelf in de beschrijving van passief-agressief gedrag herkent, maak een verbintenis tot het evalueren van de bron van het gedrag, het beoordelen van de schade die u veroorzaakt aan uw kinderen en positieve wijzigingen aanbrengt. Vaak hebben deze gedragingen zijn ingeprent in u via uw eigen ervaringen uit de kindertijd aangeleerde reacties als coping-mechanismen. Volgens de geassocieerde deelnemingen in Counseling en kind begeleiding, gepubliceerd op «««Accg.net, bijdragen milieufactoren die zich voordoen in de vroege kindertijd aan deze aandoening. Vaak waardoor als gevolg van gebrek aan verzorging en afwijzing van de moeder, het kind te diep woede voelen. Passief-agressief gedrag ontwikkelen omdat het kind angst heeft voor het uiten van deze woede naar de ouder. Niet het aan uw kinderen onderwijzen en laat het herhalen. Begin door eerlijk met jezelf, communiceren rustig, rationeel en openlijk over de manier waarop die je echt het gevoel.


gerelateerde artikelen