Vijf oefeningen om het verhogen van uw snelheid ponsen

August 30

Vijf oefeningen om het verhogen van uw snelheid ponsen

De winnaar in een bokswedstrijd is vaak de concurrent met de snelheid snelst stansen. Hoe snel kunt u een punch leveren verhoogt uw kansen van de landing het en verbetert de kracht achter. Terwijl ponsen snelheid mede afhankelijk van genetica is, kan iedereen significante verbeteringen met consistente training maken. Regelmatig nemen deze vijf oefeningen in uw opleiding regime. Altijd opwarmen met springtouw of joggen voordat u begint.

Shadowboxing boor

Shadowboxing impliceert het beoefenen van allerlei stoten in de lucht. Het helpt u uw neuromusculaire coördinatie, waardoor uw neurale systeem sneller signalen af aan je armen te verbeteren. Werken aan elke punch, met inbegrip van de linker jab, rechts cross, linker haak, bovenhandse rechts, links uppercut en juiste uppercut. Gaan naar combinaties, zoals een linkse stoot gevolgd door een linker haak, of een linker uppercut, juiste uppercut en recht Kruis combo. Concentreren op de techniek en de snelheid van elk punch.

Tas werktempo

Training op een zak snelheid verhoogt bokszak snelheid terwijl het verbeteren van de hand-oog coördinatie en gespierd uithoudingsvermogen in de schouders en armen. Korte, compacte stoten gooien met de hobbezak die over de hoogte van uw mond. Gericht op het houden van de tas heen en weer op een ritmische wijze. Uw bokszak snelheid verhogen als u uw coördinatie verbeteren.

Druk op Interval Conditioning

Naarmate u vermoeid, zal de snelheid van uw bokszak vervolgens afnemen. Je kan uithoudingsvermogen in je armen en schouders met punch intervallen opbouwen. Hebben een partner een bokszak stabiel te houden. Sla de zak non-stop gedurende 15 tot 20 seconden. Nadat u klaar bent, hebben uw partner gaan terwijl u de zak te houden. Zodra uw partner voltooid is, springen in de boor opnieuw. Ga totdat u en uw partner hebben een totaal van drie minuten. Twee tot drie sets van elk drie minuten te voltooien. 60 seconden tussen elke set rusten.

Plyo Pushups

Explosieve pushups zal helpen ontwikkelen van kracht in uw borst, schouders en triceps, de grote spieren in het bovenlichaam betrokken bij ponsen. Plyo push ups zijn vergelijkbaar met gewone pushups, behalve dat in plaats van handhaving van een gestage cadans, u naar de verdieping met een regelmatige snelheid verlagen en dan omhoog uit de vloer ontploffen. U moet produceren genoeg kracht om te starten van je bovenlichaam van de vloer. Land met je handen klaar om onmiddellijk ingaan de volgende rep. Als u verbeteren, nemen een klap terwijl uw bovenlichaam van de vloer is. Drie tot vijf sets van vijf tot en met 10 - herhalingen te voltooien.


gerelateerde artikelen