De soep, salade & Sandwich diëten

August 25

De soep, salade & Sandwich diëten

Eenvoudig en gemakkelijk bereid en heerlijke levensmiddelen, met inbegrip van soep, broodjes en salades, maken verlies van het gewicht gemakkelijker. Op basis van Bouillon soepen, ruime en royale salades met een verscheidenheid aan groenten en peulvruchten, en broodjes die hele granen, mager vlees en andere gezonde keuzes combineren zal u helpen blijven volledig, Afslanken en een energetische levensstijl te handhaven.

De basisprincipes

De U.S. Department of Agriculture raadt u Vul de helft van je bord met groenten en fruit, dan toevoegen volkorengranen en magere eiwitbronnen, samen met een kleine hoeveelheid nonfat zuivel tot finish van uw maaltijd. Soepen, salades en sandwiches kunnen vullen deze voedingsbehoeften. Slimme planning maakt deze levensmiddelen hoog in vezel en relatief laag in calorieën, helpen u te houden aan een verminderd-calorie dieet voor weight loss.

Soepen

Kies op basis van Bouillon soepen voor uw dieet, het vermijden van romige of zetmeelrijke keuzes. Kun je de soep van een veelzijdig, eenvoudig te houden in de koelkast, het verkleden met eiwit, kruiden en specerijen voor extra smaak. Bak aromatische stoffen zoals UI, de bleekselderij, de knoflook en de wortelen in olijfolie spray, voeg dan kippen- of groentebouillon. Breng smaak met tomaten, broccoli, bloemkool, paprika's en greens. Smaak van de soep met kruiden zoals basilicum en oregano; pittige favorieten waaronder komijn en chili; of frisse citrus tonen. Als u van plan bent op soep voor een maaltijd, in plaats van een snack of starter, voeg peulvruchten en gehele korrels of mager vlees, zoals kipfilet zonder been, skinless.

Salades

Wees slim over je salades. Genieten van een verscheidenheid aan groenten, geaccentueerd met vers of gedroogd fruit. Calorieën onder controle houden door licht gaande de dressing of proberen uw salades met een strooi balsamico azijn of squeeze citroensap in plaats van zware dressing. U kunt ook genieten van salades gebaseerd rond peulvruchten of hele korrels in plaats van traditionele Groenen. Bonen, noten en mager vlees kunnen uw salade omzetten in een maaltijd.

Broodjes

Broodjes kunnen de keuze van een gezonde voeding, maar hoeft u verstandig om te kiezen ingrediënten. U kunt genieten van zelfgemaakte broodjes of favorieten van een broodjeszaak. Gebruik hele korrels brood en veel groenten. Vervanging van vetrijke toppings, zoals mayonaise, met mosterd of vetarme dressings en gaan licht op de kaas uw broodjes om gezond te houden. Koppel een sandwich met een salade, uw favoriete Bouillon gebaseerde soep of een kopje nonfat yoghurt.


gerelateerde artikelen