Is het opheffen van zware gewichten slecht voor vrouwen?

May 6

Is het opheffen van zware gewichten slecht voor vrouwen?

Tillen van zware gewichten is niet inherent gevaarlijk, zolang u zijn het opheffen van een passend gewicht voor je gezondheid en kracht en u gebruik maken van juiste hijs techniek. Hoewel zwangere vrouwen over het algemeen opheffen van zware gewichten vermijden moeten, kunnen gezonde vrouwen trainen na verloop van tijd om zware gewichten zonder verwonding te heffen. U moet advies inwinnen van een fitness-professionele bij het starten van een schema van Gewichtheffen, en vraag uw arts of u hebt gezondheidsproblemen met die Gewichtheffen gevaarlijk voor u maken kon.

Voordelen

Opheffing kan helpen vrouwen toevoegen van spiermassa, wat leidt tot een hogere stofwisseling en helpen voorkomen gewicht krijgen. Het is ook cruciaal voor vrouwen die proberen om gewicht te verliezen sinds het spier verlies voorkomt en zorgt ervoor dat het gewicht dat je verliest vet. Er zijn vele voordelen van veilige, juiste gewichtheffen voor gezonde vrouwen die niet zwanger. Tillen gewichten op een comfortabel niveau dat u geen pijn of ongemak veroorzaakt is gunstig in termen van bevordering van bot en skeletale gezondheid en bij het verminderen van het risico op osteoporose. Vrouwen zijn een over het algemeen groter risico voor osteoporose--een bot-dunner voorwaarde--dan mannen. Bovendien, kan Gewichtheffen verminderen uw risico op depressie, hart-en vaatziekten, diabetes of hoge cholesterol.

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap, zijn de vrouwen meestal geadviseerd niet op te heffen van zware gewichten of objecten. Een artikel in de September 1997 afgifte van "Medische antropologie driemaandelijkse" trok een koppeling tussen de zwaar lichamelijk werk verricht door vrouwen in moderne Albaniƫ en de relatief hoge tarieven van miskraam, vroegtijdige arbeid en perinatale sterfte bij deze populatie. In het bijzonder werd de noodzaak tot het opheffen van zware gewichten in de loop van de werkdag uitgekozen als gevaarlijk voor een zwangere vrouw.

Andere medische factoren

Bepaalde andere veterinairrechtelijke voorschriften of ziekten kunnen maken het minder veilig of onveilig voor u om te heffen van zware gewichten, of mannelijk of vrouwelijk men. Voorbeelden zijn de gemeenschappelijke bloeden stoornis von Willebrand ziekte of VWD, hernia, recente operatie--met inbegrip van een recente hysterectomie--artritis, enig soort orthopedisch letsel, skelet-problemen of hoge bloeddruk. Ouderen hebben minder kans om het tillen van zware gewichten veilig vanwege het verhoogde risico van bot zwakte te kunnen.

Veilige Gewichtheffen

Of u man of vrouw, is het belangrijk te volgen van veilige Gewichtheffen protocol om te minimaliseren uw risico van verwonding. Het is belangrijk om op te heffen gewichten die op de juiste wijze zwaar--een goed startpunt is een gewicht dat je tussen 12 en 15 keer zonder ongemak tillen kunt. Gebruik van de correcte vorm in uw tillen, vergeet niet om te ademen, en het dragen van schoenen met een goede mate van tractie te voorkomen uitglijden.


gerelateerde artikelen