Tips voor het vangen van de gestreepte zeebaars

February 6

Tips voor het vangen van de gestreepte zeebaars

Overzicht

Gestreepte zeebaars behoren tot de meest populaire en gewilde van game vissen. Groeit tot 3 voet en een gewicht van maximaal 100 pond, deze grote, agressieve vissen bevinden zich zoet- en zeewatervissen. Het kennen van hun gedrag, zal het aas ze zullen nemen en de versnelling die nodig zijn voor het vangen van de gestreepte zeebaars uw volgende visserijreis meer lonende.

Rod en Reel

Kies voor striped bass fishing, een middellange - tot zware-actie staaf. Gebruik stangen die gidsen voor het afhandelen van de zwaardere lijnen van de test vereist voor belijner visserij hebben versterkt. Gebruik voor de visserij van de boot of wal vissen, een staaf tussen 5 en 8 voet lang. Voor surf Hengelsport zijn staven 9 tot en met 12 voet lang beste omdat zij toestaan voor langere werpt. Ook, kies een zware spinnen haspel of aas casting reel bij het vissen op stripers.

Het aas

Natuurlijke aas is meestal het beste aas voor stripers. Probeer dode menhaden, haring en paling. Gestreepte zeebaars vindt ook sandworms, bloedwormen en kokkels. Kunstmatige lokmiddelen, zoals lepels, geel of wit bucktail mallen en diep lopende spinners of crank aas kan ook gebruikt worden. Probeer popper kunstaas voor het oppervlakte vissen voor scholing stripers.

Het juiste tuig

Gestreepte zeebaars zijn grote vissen, vaak meer dan 3 voet in lengte. Ze zijn ook moeilijk strijders. Dit vereist vrij zware pakken om deze krachtpatsers. Een gemiddelde main lijndikte van 20 pond test gebonden aan een groot vat draaibaar met een 50 pond test monofilamenten leider en de nummer zes aan nummer negen haak is een effectieve tuig voor belijner visserij.

Wijzigingen in de weersomstandigheden

Terwijl de heldere, zonnige weer is perfect voor een visreis, neigt het aan het temperen van de eetlust van striped bass. Lagere barometrische druk, met latere bewolkt en soms regenachtig weer, moedigt stripers te voeden, waardoor het de beste tijd om een vis te vangen. Kijk voor die aankomende storm aan plan uw volgende reis.

Zoeken naar aas vissen

Bekijk het oppervlak van het water of een fish finder zoekt u scholen van aas vissen in gebieden waar stripers zijn bekend uit te voeren. Scholen van gestreepte zeebaars schaduw vaak aas vissen, hoeden, dan rond de vis voor hun voeding aanval. Als u ter plaatse met dit probleem, wachten op de stripers beginnen te eten en gegoten uw aas in de razernij.

Praktijk geduld

Een gangbare praktijk van gestreepte zeebaars is klap prooi vis met hun staarten te verdoven hen, dan komen terug rond om de prijs te nemen. Als dit bij uw aas gebeurt, lijkt het alsof u een staking. Wees geduldig en laat de vis te omcirkelen of een andere vis aan te vallen en uw aas eten voordat je probeert om de haak.

Wees voorbereid op een gevecht

Stripers willen in werking stellen wanneer vastgehaakt, en ze zullen vaak meerdere punten maken. Deze vissen kunnen gemakkelijk strippen 50 yards van lijn, dus zorg ervoor dat uw slepen niet te strak wordt ingesteld of uw lijn zal breken. Wacht tot de vis wil lopen vooraleer trying voor het haspel in.

Vis in de nacht

Gestreepte zeebaars hebben een zeer goed gevoel van geur en uitstekende nachtzicht, waardoor ze effectief nacht roofdieren. In veel gebieden, stripers zijn meestal actiever bij nacht. Een duidelijke maanverlichte nacht is een uitstekend moment om te vissen op de gestreepte zeebaars.


gerelateerde artikelen