Hoe te te nemen lijnzaadolie en levertraan

July 1

Lijnzaadolie en levertraan zijn twee supplementen die zijn gevonden te hebben gunstige effecten op de gezondheid van het hart. Beide kunnen helpen lager triglyceriden en bloeddruk en het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten kunnen verminderen. Ze komen meestal in vloeibare vorm, hoewel soms zij kunnen worden gevonden in capsule vorm. Hoewel deze zijn de natuurlijke oliën, Raadpleeg uw zorgverlener voordat u een van deze supplementen, zoals zij niet geschikt voor personen met bepaalde medische aandoeningen wellicht en met sommige medicijnen kunnen interactie aangaan.

Stap 1

Neem 1 tot 2 tbsp. van lijnzaadolie per dag, of 1 tot 2 capsules per dag, als u het in capsule vorm, zegt van de Universiteit van Maryland Medical Center. Als u van lijnzaadolie als invaller voor visolie gebruikmaakt, weet dat 7.2 g van lijnzaad olie is gelijk aan ongeveer 1 g visolie.

Stap 2

Lijnzaad olie nemen op een ander tijdstip dan wanneer u om het even welk van uw medicijnen, vitamines of andere supplementen nemen. De Universiteit van Maryland zegt dat lijnzaadolie het vermogen van het lichaam verminderen kan te absorberen van orale medicatie of voedingsstoffen als genomen op hetzelfde moment.

Stap 3

Neem levertraan gebaseerd op de redenen waarvoor je het consumeert. Volgens «««Rxlist.com, moet je consumeren 20 mL levertraan dagelijks aan lager triglyceriden, 30 mL per dag voor een hoog cholesterol en 20 mL per dag te helpen lagere bloeddruk.

Waarschuwingen

  • Vraag uw arts alvorens een supplement te gebruiken, als het is veilig voor u te doen, als deze supplementen kunnen met medicijnen interageren en schadelijke effecten veroorzaken. Zwangere vrouwen en zogende moeders moeten overleggen met hun verloskundigen vóór het gebruik van lijnzaad of levertraan. Geef dit aan kinderen onder de leeftijd van 18 niet zonder het eerste gesprek met een zorgverlener.

gerelateerde artikelen