De langetermijneffecten van groene thee pillen

April 10

De langetermijneffecten van groene thee pillen

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC is thee een deel van de culturen van China en India lang voordat alle andere naties begon consumeert. Vandaag, miljoenen mensen genieten van de gezondheidsvoordelen van thee, waardoor het de tweede meest grote schaal geconsumeerde drank na water. Van de drie belangrijkste soorten thee--zwarte, groene en oolong--de UMMC Staten, groene thee is met name uitgekozen voor voordelen voor de gezondheid. UMMC zegt dat groene thee, die uit het niet-gegiste bladeren van de plant bestaat, bevat het hoogste bedrag van de antioxidant bekend als polyfenolen, die schadelijke vrije radicalen in het lichaam neutraliseren kunt. De meeste voedingssupplementen van de groene thee, UMMC zegt, worden verkocht als gedroogde blad thee in capsule vorm. Er zijn sommige effecten op lange termijn van het consumeren van groene thee pillen.

Cholesterol

De UMMC stelt dat groene thee kan lager cholesterol en de niveaus "goede" cholesterol of HDL verheffen. UMMC zegt ook dat groene thee de mogelijkheid hebben kan om te blokkeren van de absorptie van cholesterol in de darm en bevorderen de uitscheiding van cholesterol uit het lichaam. Het zegt ook dat groene thee het gehalte aan slechte LDL-cholesterol in mannelijke rokers aanzienlijk kunnen verminderen.

Kanker

Enkele van de meest uitgebreide studies van de effecten van groene thee hebben gedaan met betrekking tot kanker, zegt UMMC. In landen waar de burgers groene thee op een regelmatige basis consumeren, UMMC Staten, zijn de tarieven van kanker aanzienlijk lager. Het wijst erop dat de polyfenolen in de thee de reden voor haar vermogen om te doden van de pre-kankercellen kan worden. Sommige vormen van kanker die positief kunnen worden beïnvloed door groene thee omvatten blaaskanker, borstkanker, ovariale kanker, darmkanker, slokdarmkanker, longkanker, pancreatic kanker, prostaatkanker, huidkanker en maagkanker.

Leverziekte

Volgens de UMMC waren de mannen die meer dan 10 kopjes groene thee per dag consumeren minder kans op het ontwikkelen van leveraandoeningen dan degenen die thee vermeden. Het centrum stelt bovendien dat groene thee de mogelijkheid heeft om voorkoming van lever tumoren en behandeling van virale hepatitis. Polyfenolen bekend als theecatechins kan verminderen de ontsteking van hepatitis, een voorkomende aandoening van de lever. Het voegt toe dat meer testen moet worden gedaan om te bepalen als groene thee zelf pillen hetzelfde effect hebben.

Gewicht

Groene thee pillen mogelijk een effectieve manier om te stimuleren uw stofwisseling en verbranden van vet, meldt het medisch nieuws vandaag. De combinatie van groene thee en cafeïne, het wordt toegevoegd, kan stimuleren gewichtsverlies resultaten en helpen mensen om hun gewicht te handhaven. Nogmaals, theecatechins lijken te zijn verantwoordelijk voor de groene thee de vetverbranding eigenschappen.


gerelateerde artikelen