Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

May 26

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Mini cupcakes kunnen u voldoen van uw zoete tand zonder overindulging door het aanbieden van een uitbarsting van smaak in een redelijke deel. Gelukkig, met een beetje aandacht, de kleine traktaties zijn net zo makkelijk te bakken als hun grotere tegenhangers. Hoewel de cake mix vak niet instructies voor mini cupcakes bieden kan, kunt u dezelfde mix zoals u zou doen voor een taart of cupcakes normale grootte, zolang u de kooktijd aanpassen. Aangezien dezelfde cake mix tussen twee en drie keer zoveel mini cupcakes als traditionele opleveren zal, kan uw grootste uitdaging zijn om te stoppen met eten hen na slechts een.

Stap 1

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Verwarm uw oven aan 350 graden Fahrenheit. Lijn elke kop van een pan mini cupcake met een mini voering. Kies papier of aluminium voeringen met patronen of kleuren voor uw smaak en de gelegenheid. De pan heeft gereserveerd.

Stap 2

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

De cake mix volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Hebt u teveel beslag voor één enkele batch van mini cupcakes, maar dit is aanvaardbaar, zoals je ze in rondes bakken kunt.

Stap 3

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Schep het beslag met behulp van een 1-ounce disher of ijs primeur. Het niveau van het beslag in de lepel tegen de zijkant van de kom. Drop het beslag in een lege mini cupcake beker. Herhaal tot alle van de bekers zijn gevuld. Als u nog geen een primeur, 2 niveau eetlepels meten in elke kop, of het equivalent van 1 fluid ounce. De bekers moeten tweederde tot driekwart vol met slagman.

Stap 4

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Betrekking op eventuele overgebleven slagman in de kom met plasticfolie en bewaren in de koelkast totdat u bent klaar om te doen de volgende batch.

Stap 5

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Plaats de mini cupcake pan in de voorverwarmde oven en bak de cupcakes gedurende 10 minuten. Open uw oven en met behulp van pannenlappen, de pan 180 graden draaien. Bak de cupcakes voor ongeveer 5 minuten langer, of tot de toppen zijn stevig aan. De cupcakes zal bak gedurende de eerste paar minuten na wordt verwijderd uit de oven, dus wees voorzichtig niet te overcook ze blijven.

Stap 6

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Verwijder de mini cupcake pan uit de oven, met behulp van pannenlappen, en plaats op een koeling rack voor 10 minuten. Zodra koel genoeg te raken, haal de cakejes uit de pan en ingesteld op een andere rek volledig afkoelen alvorens het verfraaien.

Stap 7

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Lijn van de pan met de nieuwe mini cupcake liners en herhaal de stappen voor het bakken van een andere partij. Herhaal indien nodig, totdat u alle van het beslag.

Stap 8

Hoe om te Mini Cupcakes bakken van een Cake Mix

Vorst en versier de mini cupcakes met de toppings van uw keuze. Zorg ervoor dat de cupcakes voldoende tijd afkoelen voordat glazuur, zoals de warmte nog steeds binnen de taart kan uw icing smelten.

Waarschuwingen

  • Bekijk de mini cupcakes nauw tijdens baksel, vooral de eerste partij, als ze sneller dan normale grootte cupcakes koken. Ook omdat er minder beslag, een extra minuut of twee in de oven heeft een veel groter effect op mini cupcakes, dus het toevoegen van extra bakken tijd in kleinere stappen.

Tips

  • Vul mini cupcakes met vruchtenmoes, pudding of karamel door het invoegen van het puntje van een squeeze fles met het vullen van uw keuze in het bovenste midden van de cake en toepassen druk. Wanneer de cupcake op passende wijze vol is, zal het vullen terug duwen uit de top. Gewoon vorst de mini taart zoals u gewoonlijk zou ter dekking van het gat.
  • Twee mini cupcake pannen gebruiken op hetzelfde moment om het proces te versnellen. Volg dezelfde stappen, maar vul twee pannen en plaatst u elk op een verschillende oven rek. Wanneer u de cupcake pannen 180 graden roteert, 10 minuten in het koken, de pannen ook ruilen dus degene op het bovenste rek op de bodem, en vice versa is.

Wat die u nodig hebt

  • Mini cupcake pan
  • Mini cupcake liners
  • Cake mix
  • 1 ounce disher of ijs scoop
  • Plastic omslag
  • Pannenlappen
  • Koeling van rekken

gerelateerde artikelen