Hoe herkennen zwemmers merken in een zwembad

November 17

Hoe herkennen zwemmers merken in een zwembad

In wedstrijden en andere evenementen, moeten zwemmers zich bewust zijn van hun omgeving en bijhouden van hun vooruitgang door middel van het water. Om te helpen gids zwemmers, zijn vele zwembaden uitgerust met specifieke markeringen. Deze merken helpen zwemmers blijven in hun banen en ook laat ze weten wanneer ze het bereiken van het einde van het zwembad. Herkennen van de merken en de mogelijkheid om ze te zien duidelijk helpen zwemmers efficiƫnt navigeren het zwembad.

Lijnen

Veel zwembaden zijn voorzien van lijnen op de bodems in het midden van elke rijstrook zwemmen. Deze lijnen handelen als gidsen voor het helpen van atleten blijven rechte tijdens het zwemmen. De lijnen zijn geschilderd een donkere kleur, vaak zwart, te onderscheiden. In de buurt van het einde van het zwembad vormen de lijnen een T-vorm om te waarschuwen de zwemmer dat hij het einde nadert. Bovendien, hebben zwembaden vaak vergelijkbare donkere lijnen met een T-vorm op de muren van het einde, verder zwemmers waarschuwen dat ze het einde van het zwembad naderen.

Lane touwen en drijvers

Lane touwen met bijgevoegde praalwagens bieden ook markeringen die zwemmers in een zwembad herkennen kunnen. In het algemeen verschillende doorgangen hebben verschillende kleur touwen, en deze touwen uit te breiden de lengte van het zwembad. Drijvers zijn gekoppeld aan de touwen met tussenpozen. De kleur van de praalwagens verandert vaak als zwemmers het einde van het zwembad bereiken. De drijvers op de 15 - of 25-meter-merk kunnen bijvoorbeeld een verschillende kleur van de drijvers in het midden van het zwembad. Deze kleurcodering helpt zwemmers erkennen dat ze het zwembad van de rand naderen.

Verlichting

De juiste zwembad verlichting kunt zwemmers te zien van de verschillende merken die hen begeleiden. Sommige zwembaden zijn uitgerust met Onderwaterverlichting, die het water verlicht en helpt bij de zichtbaarheid. Felle overhead verlichting helpt ook zwemmers Zie de merken in een zwembad. De lichten over de uiteinden van een zwembad zijn vaak helderder, helpen de zwemmers Zie het zwembad van de einde merken.

Met behulp van de bril

Brillen zijn een essentieel punt voor zwemmers, want zij helpen houden van water uit zwemmers ogen en zichtbaarheid in een zwembad. Zonder bril, de merken op de bodem en zijkanten van de pool lijkt wazig en diffuus en de gekleurde praalwagens zou minder zichtbaar. Zwemmers gebruiken veel verschillende soorten brillen afhankelijk van het soort zwemmen die ze doen en hun eigen persoonlijke voorkeuren. Zwemmen bril mag duidelijk, kleur getinte of gespiegeld. Recept bril zwemmers met visie problemen ook gebruiken voor het verbeteren van hun gezichtsvermogen tijdens het zwemmen.


gerelateerde artikelen