Inkt vergiftiging van symptomen

August 11

Inkt vergiftiging van symptomen

Inkt wordt over het algemeen niet beschouwd als een giftige stof. Bij normaal gebruik is het onwaarschijnlijk inkt vergiftiging. Irritatie is een grotere mogelijkheid dan vergiftiging. Inname van inkt is de meest voorkomende methode van inkt vergiftiging. Omdat de inkt is een relatief veilige stof, moet een kleine hoeveelheid inkt in de mond niet vergiftiging symptomen veroorzaken. Meestal vergiftiging resultaten van de inname van grote hoeveelheden van inkt. Zelfs wanneer inkt vergiftiging gebeurt, is meestal het niet fataal.

Irritatie van de ogen of verkleuring van de huid of slijmvliezen

Als inkt in je ogen of op uw huid krijgt, kan het een branderig gevoel, jeuk of irritatie veroorzaken. De beste behandeling voor inkt in de ogen of op de huid is het spoelen van de ogen of huid grondig met koud water. Gebruik een ruime hoeveelheid water en voortdurend spoel uw ogen of huid totdat de inkt weg is gespoeld en u niet langer ongemak voelen. De inkt kan tijdelijk de vlekken van het wit van de ogen, de huid of de slijmvliezen (binnen uw neus of de mond). Het is onwaarschijnlijk voor inkt in de ogen of op de huid aan de complicaties van langdurige of blijvende symptomen veroorzaken. Raadpleeg een arts als u visie hebben wazig of als de irritatie aanhoudt nadat u spoelen.

Inname van Pen Ink

Inname van inkt is de belangrijkste oorzaak van vergiftiging van de inkt. Volgens Medline Plus, een dienst van de National Institutes of Health, moeten "grote hoeveelheid inkt schrijven worden geconsumeerd (meer dan een ounce) voordat behandeling nodig is." In het geval dat een grote hoeveelheid inkt wordt geconsumeerd, Bel hulpdiensten of uw lokale vergif controlecentrum voor advies. Geen braken tenzij voorgesteld door een erkende medische professional. Hoewel inkt vergiftiging mogelijk is wanneer grote hoeveelheden van inkt worden geconsumeerd, is de prognose goed. Medline Plus tarieven pen inkt als gifvrij en suggereert dat de "herstel is zeer waarschijnlijk." De symptomen van vergiftiging van inname van inkt kunnen zijn misselijkheid en kleuring van het weefsel in de mond.

Permanent Makeup en Tattoo inkt

De FDA regelt pigmenten gebruikt in cosmetica, maar niet alle inkten voor injectie in de huid heeft goedgekeurd. Permanent makeup en tattoo inkt veiligheid wordt verder bemoeilijkt door het feit dat er veel verschillende soorten inkt worden gebruikt. Sommige inkten bevatten pigmenten die zijn goedgekeurd voor cosmetisch gebruik in actuele cosmetica. Echter, sommige permanente make-up en de tatoeage inkten bevatten inkt voor automotive en industriële verven. De FDA is het bestuderen van de veiligheidvan ingespoten inkten voor menselijk gebruik en is het documenteren van meldingen van bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van geïnjecteerde inkten. Totdat meer bekend is over de veiligheid van ingespoten inkten, is uw beste oplossing te vragen uw schoonheidsspecialist of tattoo artiest over de ingrediënten in de inkten die ze in uw huid injecteren. Inkten die pigmenten goedgekeurd voor actuele cosmetisch gebruik bevatten zijn meer waarschijnlijk veiliger dan inkten die industriële en automotive verven, die niet zijn goedgekeurd voor gebruik op de huid bevatten.


gerelateerde artikelen