5 things die You Need to Know About Omega-3 visolie en Weight Loss

September 5

Nemen aan vetzuren

Ja, tegen alles wat die je hebt verteld over een gezonde voeding nuttigen van vet lijkt, maar gezondheidswerkers weten nu dat sommige vetten goed voor je zijn. Een van die vetten is essentiële vetzuren, EFA nvdv. EFA omvat zowel (vis) omega-3 en omega-6 (plant en moer gebaseerde) oliën. Het is echter de omega 3's die beloven voordelen voor de gezondheid van het verbeterde hart, hersenen macht en, nu, verlies van het gewicht. Visolie bevat Docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaenoic (EPA) vetzuren. De enige manier om EFAs is door middel van voedselbronnen; het lichaam vervaardiging niet het. Wie wist dat oma had gelijk toen ze zei levertraan is goed voor je?

Branden van gewicht met Omega-3

Onderzoekers in Australië gemeld studies die aantonen dat mensen die houden van omega-3 visolie en lichaamsbeweging matig verliezen meer gewicht dan mensen die oefenen, maar geen gebruik maken van visolie. De theorie is dat visolie verbetert de bloedtoevoer naar de spieren, waardoor de voordelen van oefening. Met visolie en 45 minuten van oefening drie keer per week verbrand het lichaam meer vet calorieën dan mensen die net deed de oefening.

Verhogen van metabolisme

EFAs produceren hormonen, eicosanoïden die spijsvertering en insulineproductie regelen genoemd. Naast koolhydraten omzetten in vet, vermindert insuline vet gebruikt voor brandstof, in plaats daarvan bevorderen van vetopslag. Wanneer mensen regelmatig consumeren van omega-3 visolie, dalen insulineniveaus 50 percenten lager, waardoor individuen gebruik van vet voor energie.

Fishy voors en tegens

De American Heart Association adviseert dat mensen vis twee keer per week eten, met name vette vis. Veel mensen voldoen niet aan deze suggestie, sommige niet het eten van alle vissen. Vette vis zoals meerval, karper, forel, makreel, tonijn en zeebaars hogere bedragen van de EFA bieden mensen nodig. Helaas, milieuproblemen hebben geleid tot een toename van situaties van vis besmet door mercury. Zwangere vrouwen wordt geadviseerd niet te eten van vis, tenzij uit een veilige bron, als kwik is bijzonder schadelijk bij kinderen.

Verhogen Omega 3 door visolie

Amerikanen consumeren ongeveer 10 keer meer omega-6 EFAs dan omega-3 EFAs. Kijk voor de omega-6 vetzuren in de oft-verbruikte plantaardige oliën en vele soorten noten. Hoewel omega 6 enkele voordelen voor de gezondheid heeft, tonen niet studies dezelfde belangrijke wijzigingen gevonden van het gebruik van omega-3 visolie. Veel professionals in de gezondheidszorg suggereren dat mensen 400 mg omega-3 visolie van één tot drie keer per dag consumeren. Probeer het nemen van vis olie met voedsel om reflux en spijsverterings problemen te verminderen. Sommige variëteiten van darmen beklede visolie voorkomen ook een fishy nasmaak.


gerelateerde artikelen