Oorzaken van tijdelijke been verlamming

September 8

Oorzaken van tijdelijke been verlamming

Tijdelijke been verlamming is een schrijnend symptoom, die varieert in ernst van been zwakte om te voltooien verlies van beweging in het getroffen lidmaat. Afwijkingen die invloed op de hersenen of de zenuwen die de beenspieren kunnen tijdelijke been verlamming veroorzaken. De ontwikkeling van tijdelijke been verlamming vereist dringende medische evaluatie, zoals dit symptoom als een waarschuwing van een potentieel levensbedreigende aandoening dienen kan.

TIA

Een transient ischemic attack, of TIA, komt overeen met een korte episode van verminderde bloedtoevoer naar een gebied van de hersenen. Een TIA, waarbij het gebied van de hersenen dat de controles van het been kan tijdelijke been verlamming veroorzaken. TIA symptomen oplossen typisch zonder blijvende schade als normale bloed vloeien CV's, die meestal plaatsvindt binnen een tot 24 uur. Nog belangrijker is, kan een TIA een naderende beroerte signaal. Ongeveer 33 procent van de mensen die hebben een ervaring van een toekomstige beroerte, TIA meldt de National Institute of Neurological Disorders en beroerte.

Beroerte

Een onderbreking in de bloedstroom van de hersenen dat in een gelokaliseerd gebied van de dood van de cel van de hersenen resulteert vormt een beroerte. Toen het gebied van de hersenen dat de controles van het been is betrokken in een penseelstreek, ontwikkelt been verlamming typisch. Meeste lijnen optreden als gevolg van een bloedstolsel dat blokken een slagader die bloed naar de hersenen, verstrekken meldt de Centers voor Disease Control and Prevention. Ongeveer 795,000 lijnen optreden elk jaar in de Verenigde Staten, volgens de CDC.

Guillain-Barré syndroom

Guillain-Barré syndroom, ook wel bekend als acute inflammatoire demyeliniserende polyneuropathie, vertegenwoordigt een aanval van het immuunsysteem op de isolerende bedekking van de zenuwen. Vernietiging van deze die betrekking hebben op, genaamd myeline, interfereert met de overdracht van signalen van de zenuwen naar de spieren, wat leidt tot tijdelijke verlamming. Volgens de website van de informatie voor de patiënt de artsen van USC, Guillain-Barré syndroom vaakst doet zich voor een paar dagen tot weken na een bacteriële of virale infectie. Vaak voorgaande bacteriële infecties behoren die veroorzaakt door Campylobacter jejuni, Haemophilus influenzae en Mycoplasma pneumoniae. Virale infecties die Guillain-Barré syndroom kunnen precipiteren behoren die veroorzaakt door het hepatitis A of B virus, Epstein - Barrvirus, cytomegalovirus en HIV.

De National Institute of Neurological Disorders- en lijnkenmerken verslagen dat been zwakte en tintelingen de meest voorkomende voorstellende symptomen van het syndroom van Guillain-Barré vertegenwoordigen. Verlamming vooruitgang doorgaans het lichaam, waarbij de spieren van de romp en armen. In ernstige gevallen, kan de verlamming niet bijna compleet. De meeste patiënten met het Guillain-Barré syndroom ervaring een volledig herstel, hoewel residuele zwakte kan bestaan bij sommige mensen.


gerelateerde artikelen