Aarde dag technologie ideeën voor kinderen

June 8

Aarde dag technologie ideeën voor kinderen

Dag van de aarde, eerst gevierd in 1970, is een viering van de instandhouding en het helpen van de aardse ecologie. Elektronica, aangenaam zijn zoals ze zijn, zijn een deel van het probleem van de voortdurende afvalverwijdering geworden. Met behulp van specifieke producten, recycling en zelfs opnieuw purposing elektronica zijn manieren om technologie aarde-vriendelijke en plezierig. Oude computers samenvoegen in nieuwe, en het gebruik computeronderdelen die niet opnieuw kunnen worden gebruikt als kunst leveringen houdt de metalen uit stortplaatsen. Aarde-vriendelijke computers selecteren helpt ook.

Oude Computers als leermiddelen

Met de voeding verwijderd, kunnen oude computers worden onderwijs tools voor ingenieurs van de technologie van de toekomst. Ze kunnen hen uit elkaar te halen en misschien zelfs leren hoe samen te stellen hen terug. Kinderen kunnen leren hoe delen aansluit op een computer, het belang om die ze schoon te houden, welke onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen en meer. Als ze straks de delen, kan volwassene herinstalleren de voeding zodat ze hun werk in actie kunnen zien. Als geen wedstrijden voor de herbouwde computer beschikbaar zijn, kunnen ze zelfs leren sommige eenvoudige programmering.

Groene verbruiksartikelen

Computers gebruiken papier en inkt. Inktcartridges kunnen toevoegen echt snel omhoog, en zij omvatten metalen, kunststoffen en resterende inkt die kan liquideren in stortplaatsen. Met behulp van refill sets houdt de prijs van inkt en de cartridges uit de prullenmand houdt. Papier gemaakt van post-consumer gerecycled materiaal moedigt papier opnieuw gebruiken, opnieuw het houden van het uit de stortplaatsen. Elementaire of hoge schoolstudenten zou kunnen helpen met een recycling station of een vergelijkende studie van kosten van gerecycleerde producten vs. nieuw.

Zonne-aangedreven elektronica

Vanaf de datum van publicatie, de One Laptop Per Child Foundation plannen om het vrijgeven van een nieuwe touchpad, de XO-3. Het kan worden aangedreven door een zonnepaneel of een hand-crank. De eenheid verkoopt voor minder dan $100, en maakt gebruik van draadloze technologie. Amazon heeft een cover van zonne-energie voor Kindle ontwikkeld. Een activiteit mogelijk te vergelijken het energieverbruik van een full-size desktop, een soortgelijk apparaat aangedreven door standaard huidige en de zonne-aangedreven apparaat. De organisator van een grafisch gebruiken om te bepalen welke is de meest efficiënte en die is het makkelijkst te gebruiken.

Aarde dag verkeer

Een computer gebruiken om te linken naar websites die aarde-vriendelijke activiteiten promoten. De EPA Superfund Kids pagina's functies kleuren pagina's en een lijst van prentenboeken voor kinderen zoals "Elke dag is een dag van de aarde." PBS docenten is een instrument van de elektronische wit bord met koppelingen naar programma's zoals "The Greens," Eekoworld en e2, evenals een verscheidenheid aan natuur sites. Staat behoud afdelingen bieden ook een scala aan aarde dag activiteiten. Stad parken platen hebben ook vaak de dag van de aarde materiaal.


gerelateerde artikelen