Hoe het verhogen van een halter Bench Press

July 1

Hoe het verhogen van een halter Bench Press

De halter bankdrukken werkt op uw schouders, triceps en borst spieren terwijl het aangaan van uw rotator cuff en de bovenste rugspieren als stabilisatoren. In tegenstelling tot de barbell versie vereist de halter Bank elke kant van je lichaam op te heffen een gelijke mate van gewichtsverlies. Verhoging van het bedrag dat u kunt bench met halters vereist het opbouwen van kracht in elk van de spieren die betrokken zijn bij de uitoefening.

Stap 1

Praktijk de juiste benching techniek om alle aspecten van zwakte te verbeteren. Duw de halters direct tot een daling van de totale afstand van beweging en houd je voeten stevig op de grond en je rug tegen de Bank. Rijden de halters omhoog met deze punten van contact.

Stap 2

Versterken van je borstspieren door uitvoeren van halter flyes en uw halter bankdrukken over te schakelen naar de hellingshoek of versie af te wijzen. Overschakelen op de manier die u uw borstspieren uitoefenen dwingt je lichaam om door te gaan tot aanpassing aan de verschillende soorten spiervermoeidheid.

Stap 3

Het versterken van de spieren van uw triceps, vooral als je worsteling met uw bankdrukken halter in de buurt van de top van de ontwerpresolutie. Probeer een halter bench press met de halters gedrukt tegen elkaar te richten van het werk op uw triceps uitvoeren. Kabel machine pulldowns, overhead triceps extensions en dips is ook versterking van de spieren van de triceps.

Stap 4

Werk uw schouders en bovenste rugspieren verbeteren uw stabiliteit tijdens de halter bankje persen. Probeer de halter schouder pers, laterale werpt, kabel rijen of laterale pulldowns.

Stap 5

Voltooien van twee tot zes sets van vier tot acht herhalingen van elke oefening in uw borst, triceps, schouders en rug programma aan het vergroten van spierkracht. Geef uw spieren ten minste twee minuten tot rust tussen de sets en alleen werken elke spiergroep één of twee keer per week als u wilt dat er voldoende hersteltijd.

Waarschuwingen

  • Uitvoeren van vrije gewicht oefeningen met een spotter om te helpen met uw techniek en veiligheid, vooral als u uw één-rep maximum nadert.

Tips

  • Als u bankdrukken, inhaleren als u lagere het gewicht en uitademen als u het verhogen.

gerelateerde artikelen