4 manieren om te Juice groenten

December 20

Minder kauwen met SAP

SAP van groenten gemakkelijker voor het lichaam om de gehele voedingsstoffen van de groenten te absorberen. Het hele proces letterlijk vooraf verteert de groenten en de voeding in het lichaam niet naar de WC gaat. Omdat je meer groenten consumeren door het SAP hen, uitbreiden u uw keuzes van groenten toe te voegen aan je dagelijkse dieet, wat betekent dat u de optimale hoeveelheid groenten verbruiken. U ook besparen tijd doordat u niet hoeft te kauwen alle die groenten, die nogal moeilijk, in vergelijking met een snelle glas groentesap.

Drink vers sap onmiddellijk

Idealiter moet u groentesap onmiddellijk na het sap drinken. Hoe langer je wacht, hoe meer voedingsstoffen het SAP verliest. Groentesap is zeer bederfelijke. Echter, als je het gevoel moet u SAP groenten op voorhand, goed tot 24 uur op te slaan om te beteugelen van de nutritionele verlies. De beste manier voor het opslaan van het SAP is giet het in een luchtdichte, ondoorzichtige container te vullen naar de top om te voorkomen dat lucht en licht krijgen in de container. Plaats dan de container in de koelkast. Onthoud dat lucht oxideert SAP en het licht neemt de voedingsstoffen uit het SAP.

Beste fruit voor SAP

De beste groenten aan SAP voor voedingswaarde zijn de groene bladgroenten, maar de smaakpapillen en maag zal waarschijnlijk verwerpen ze op het eerste. Dus begin met meer draaglijk groenten zoals selderij, komkommers en venkel, die een geweldige combinatie voor smaak en spijsvertering. Wanneer je comfortabel met deze combinatie voelt, dan beginnen met het toevoegen van gezondere groenten zoals kool, sla, spinazie en boerenkool. U kunt zelfs een beetje peterselie en koriander. Je zou denken dat de wortelen en bieten de beste groenten aan SAP zijn maar niet zo. Wortelen en bieten hebben beide zeer hoge suiker niveaus, die is niet goed omdat, zoals vruchtensappen, zij het lichaam insulineniveaus verhogen.

Voor te bereiden op SAP

Groene lommerrijke en wortelgroenten blijven vers sap als gebruikt binnen twee dagen na de voorbereiding van hen en ze adequaat worden opgeslagen. Om te beginnen, moet u de bladgroenten schoon te maken. Dit vereist inweken hen in filter water, zodat alle de grit naar de bodem van de spoelbak zinkt. Verwijder vervolgens de bladeren, de gootsteen schoon en geniet ze nog een keer. Selectievakje voor grit om te controleren of alles is verwijderd. Wortelgewassen vereisen een plantaardige scrubber en elleboog kracht om het vuil uitstappen. Zodra de groenten schoon en snij ze in maten die passen bij uw juicer. Als u zijn SAP snijbiet, moet u de bladeren uit de stengel te verwijderen alvorens het SAP. Doe hetzelfde voor spinazie als er een heleboel extra stengel. Nu, plaats de groenten in een luchtdichte verpakking en bewaar ze in de koelkast voor uw volgende juicing ervaring.


gerelateerde artikelen